Caresta Bags, Monarh şi LOOR Jewelry organizează Designers Boutique

F.D.
Companii / 12 decembrie 2023

Caresta Bags, Monarh şi LOOR Jewelry organizează Designers Boutique

Trei creatori români, Caresta Bags, Monarh Design şi LOOR Jewelry, dau întâlnire, în luna cadourilor, pasionaţilor de fashion made in RO la Designers Boutique din Bucureşti Mall-Vitan şi îi aşteaptă pe toţi vizitatorii să descopere cadoul perfect pentru persoana iubită sau ţinuta ideală pentru o seară de poveste, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Genţile Caresta, fabricate în Alba Iulia, reprezintă o fuziune între designul inspirat din clasica şi eterna eleganţă a stilului italienesc şi abilităţile artizanilor români, transmise din generaţie în generaţie şi perfecţionate de-a lungul timpului. Pentru a sublinia calităţile produselor prin arta execuţiei şi designul atemporal, denumirea brandului a fost inspirată din expresia italiana "che resta", care înseamnă "care rămâne".

"Mă bucur să aducem produsele Caresta comunităţii Designers Boutique, care împărtăşeşte pasiunea noastră pentru simplitate şi eleganţă. Genţile pe care le producem sunt mai mult decât accesorii vestimentare. Prin ele încurajăm un stil de viaţă care pune accent pe calitate şi sustenabilitate", a declarat Andreea Oanţă, fondatoarea Caresta.

În acelaşi timp, Monarh aduce la Designers Boutique ţinute chic pentru femeile care vor să strălucească de sărbători. Filozofia brandului este să ofere piese elegante, care rămân mereu în trend, perfecte pentru orice stil.

"Suntem mândri să oferim femeilor opţiuni variate pentru a se simţi mereu încrezătoare şi frumoase, indiferent de ocazie. Venim la Designers Boutique cu ţinute perfecte pentru comunitatea Bucureşti Mall, ţinute care vor transforma serile speciale în experienţe de poveste. Indiferent dacă îşi doresc un look îndrăzneţ sau preferă eleganţa clasică, avem nenumărate opţiuni pentru a exprima stilul unic al fiecărei femei", a declarat Larisa Lupoiu, fondator şi creative director al Monarh.

Totodată, LOOR, brandul românesc de bijuterii create în inima capitalei, aduce la Designers Boutique colecţia specială, creată de Crăciun. Bijuteriile LOOR sunt gândite pentru a completa perfect orice ţinută, indiferent de stil - casual sau elegant: de la un trening bej la o rochie neagră şi de la sneakers la sandale cu toc.

"Suntem încântaţi să aducem comunităţii Designers Boutique, în luna decembrie, colecţia LOOR XMAS, care vine în completarea ţinutelor festive, elegante şi pline de strălucire. Vizitatorii Bucureşti Mall-Vitan vor regăsi aici piese unicat, elemente din aur 14K, argint, perle de cultura, pietre semipreţioase, perfecte pentru fiecare femeie care vrea să se simtă specială, unică prin stil, vestimentaţie şi accesorizare", spun reprezentanţii LOOR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb