CĂTĂLIN DRULĂ: ''Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern''

G.U.
Politică / 7 septembrie 2021

''Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern''

Cătălin Drulă şi-a depus astăzi demisia din funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii.

"În această dimineaţă mi-am depus demisia din funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii. Plec astăzi de la un minister la care am muncit zi şi noapte cu pasiune pentru infrastructura României. Plec din cauza unui premier iresponsabil şi incapabil să înţeleagă ce înseamnă conducerea unui Guvern, un premier despre care am spus odată ca e un zombi politic şi care nu înţelege că e terminat politic. Da, Florine, s-a terminat! Te agăţi de putere, dar România nu te mai vrea", a declarat, astăzi, în cadrul conferinţei de bilanţ, Cătălin Drulă.

De asemenea, acesta a declarat că a venit "din pasiune şi mai ales cu pasiune" la MTI şi a muncit până în ultimul moment alături de echipa sa.

"Am făcut treabă până în ultimul moment, până când nu s-a mai putut din cauza unui şef de guvern toxic pentru România. Închei acest mandat, această etapă, cu fruntea sus şi cu mândria a tot ceea ce am realizat alături de echipa mea. Eu nu sunt omul bilanţurilor, mie îmi place să construiesc, să stau în prezent şi să mă gândesc la viitor, să creez lucruri bune şi să vorbească faptele despre mine", a adăugat Cătălin Drulă.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Adio dar raman cu tine

    Respect, domnule Drula!

    1. Subscriu!

      Si eu.Se misca treburile pe Gilau _ Nadasel cum numai in China mai vezi!!

      cum in china mai anonimule? la comunisti...ciuma rosie?...ptiu de aici comunistule.......

      Subscriu.

      Un post demn de #rezistență creierless.

      În primul rând, Gilău - Nădășelu e gata de 3-4 ani. 

      În al 2-lea rând, construcția se mișcă foarte bine pe Nădășelu - Poarta Sălajului. Însă nu e meritul d-lui Drulă. E meritul UMB, de departe cel mai bun constructor din SE Europei. Pe fiecare sector pe care UMB l-a construit în ultimii 10 ani, treburile s-au mișcat fenomenal indiferent că Ministrul Transporturilor s-a numit Șova, Cuc, Bode sau Drulă.

      Problema e că nu prea mai există constructori ca UMB. Iar Drulă, în prostia și slugărnicia lui, a avut grijă ca să-i elimine pe chinezi din România printr-un OUG de la proiectele de infrastructură. Ca atare, piața a deja sugrumată de constructori penibili: turci, greci (Aktor), italieni (Pizzarotti, Salini). 

    Va recomand sa va faceti cunoscuta activitatea printr-un bilant succint ca sa stie lumea ce ati facut. Eventual faceti-l comparativ cu un bilant al guvernarii anterioare, altfel exista riscul ca munca dv. sa fie minimalizata, uitata sau/si denigrata. Ceea ce e scris, ramane.

    1. Subscriu.

      Subsicriu.

      Il asteptam sa castige alegerile si sa faca numai autostrazi de toti banii.

      Iar la ureche uite-o floare, cine ne asculta oare? 

      Subsicriu și eu.

      Îl aștept maistrul Drulă, specialist în mânuit ranga să ne explice cum a organizat o licitație de 2 miliarde EUR la care a partikipat o singură firmă - Alstom, pentru achiziția de trenuri. Bine, erau 2 firme care partikipau la licitație dar pe una (chinezească) i-a exclus printr-un OUG și astfel, ca prin minune, a rămas firma de casă bruxeleză. Un om normal și rațional s-ar întreba de ce cumpărăm noi trenuri complete când noi avem probleme cu locomotivele care iau foc și cu șuruburile care sar de pe traverse. Dar noah, îmi imaginez și eu că stăpânii externi ai usereului au făcut o investiție. 

    nebunule! noroc cu tine ca stii ce inseamna sa conduci !!

    Deci cati km de autostrada ai facut mai drula? ZERO? Bun, ne-am lamurit cat esti de competent. Adio si sa te mai vad cand te-oi chema eu

    Le-a dat in cap liderilor sindicali/cleptomani de la Metrorex.

    De fapt feudei psd-iste de la sindicatul Metrorex.

    Chapeau bas, monsieur Drula. 

    1. Le-a dat în cap cu DNA. Dacă erau lăsați să-și facă treaba până la capăt, desființau SIIJ, iar Clotilde nu mai ajungea la pârnaie.

      Atât de bine le-a dat în cap liderilor sindicali încât toți angajații Metrorex au primit 18% măriri salariale (validate ulterior de Justiție).

      Sigur, episodul cu ranga din subsolurile Metrorex a încins destule minți rezistente creierless pentru că, în opinia creierleșilor, așa interacționezi, îți exprimi punctul de vedere, atragi simpatia și motivezi oamenii: cu ranga. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb