Cazurile de Covid-19 cresc din nou în Europa de Vest

J.P.
Internaţional / 12 noiembrie 2021

Cazurile de Covid-19 cresc din nou în Europa de Vest

Infecţiile cu coronavirus se extind din nou în Europa de Vest. Un oficial al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) a declarat că decesele cauzate de coronavirus au crescut cu 10% în Europa, conform thecourier.co.uk.

Rusia, Europa de Est, Germania şi Marea Britanie înregistrează un număr mare de cazuri noi.

Dr. Bharat Pankhania, lector clinic superior la Colegiul de Medicină şi Sănătate al Universităţii Exeter, spune că numărul mare de persoane nevaccinate, relaxarea restricţiilor şi o scădere uşoară a imunităţii pentru persoanele care au fost vaccinate cu luni în urmă creste ritmul infecţiilor.

Datorită vaccinării, spitalele din vestul Europei nu sunt supuse aceleiaşi presiuni ca la începutul pandemiei.

Devi Sridhar, preşedintele de sănătate publică globală la Universitatea din Edinburgh, a declarat: "Cred că era închiderii oamenilor în casele lor s-a încheiat, deoarece acum avem instrumente pentru a controla Covid - testele, vaccinurile şi terapiile.

"Aşa că sper că oamenii vor face lucrurile pe care trebuie să le facă, cum ar fi să-şi pună o mască", a adăugat acesta.

Multe ţări europene folosesc acum permise Covid - dovada vaccinării complete, a recuperării de la virus sau a unui rezultat negativ al testului - pentru a avea access în locaţii precum baruri şi restaurante.

Dr Pankhania a avertizat că permisele pot da un fals sentiment de securitate, deoarece persoanele complet vaccinate se pot infecta în continuare - deşi şansele lor de a muri sau de a se îmbolnăvi grav sunt mai scăzute.

Cancelarul german Angela Merkel a spus că oamenii au datoria să se vaccineze pentru a-i proteja pe alţii.

Într-o conversaţie cu prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, doamna Merkel a spus: "Virusul este foarte, foarte dur".

Ea a adăugat: "Într-o anumită măsură, şi tu, ca membru al societăţii, ai datoria de a fi vaccinat pentru a te proteja pe tine şi pentru a-i proteja pe ceilalţi."

Cancelarul austriac Alexander Schallenberg a declarat săptămâna aceasta că impunerea unor restricţii pentru cei nevaccinati este "probabil inevitabilă", dar nu vrea să impună măsura celor care au primit vaccinul.

Austria se confruntă cu unul dintre cele mai grave focare din Europa de Vest, alături de Germania, care a raportat un şir de infecţii record în ultimele zile.

Spania, cândva una dintre cele mai afectate naţiuni ale Europei, oferă probabil un exemplu despre cum pot fi gestionate riscurile. A vaccinat 80% din populaţia sa şi, deşi măştile de faţă nu mai sunt obligatorii în aer liber, mulţi oameni încă le poartă.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Pai astea sun vaccinati peste 70%. Insemana ca vaccinul nu are nici un efect, iar certificatul verde este o porcarie nazista, inventata de nazistii din UE si SUA. Procurorii dorm.

    Pai, normal, caci majoritatea celor din Vest sunt vaccinati, adica purtatori si transmitatori de proteina spike, deci bombe covidiene ambulante!

    Vaccinurile asa cum zicea si Bill Gates astazi, nu sunt eficace si nu opresc transmiterea... Asa se explica de ce in tarile din vestul Europei unde vaccinarea este de 80 la suta a aparut valul 5 al pandemiei cu peste 10000 de imbolnaviri in 24 de ore....Green passul este degeaba mai periculosi sunt vaccinatii in transmitere si contagiozitate...

    seful de la bayer a spus ca astea nu sint vaccinuri ci o tehnologie arn , le-au spus vaccin ca sa pacaleasca lumea , ca altfel nu le-ar fi acceptat . cred ca au ca scop sa imbolnaveasca lumea si sa fie dependent de vaccinul care va fi scos pe piata . te-ai intepat de doua , trei ori , ai intrat in capcana si va trebui sa te vaccinezi toata viata .

    cresc dupa cum vor fiecare si ce interese au . in spania nu creste dar in germania da , pai de ce , ca amandoua sint vaccinate ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb