CEC Bank lansează noi produse de finanţare în parteneriat cu APIA

Ioana Dogaru
Bănci-Asigurări / 14 decembrie 2015

CEC Bank lansează noi produse pentru finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente, în parteneriat cu Agenţia de Plăti şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), potrivit unui comunicat de presă al CEC Bank.

Acestea sunt destinate atât beneficiarilor ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic la speciile bovine şi ovine/caprine, cât şi beneficiarilor Măsurii 215 (fonduri alocate în principal din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală) - Plăţi privind bunăstarea animalelor - păsări An II angajament Sesiunea II şi An IV de angajament Sesiunea I.

Unul din avantajele creditelor nou lansate este posibilitatea finanţării a până la 90% din suma menţionată în adeverinţă eliberată de APIA pentru beneficiarii ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectorul zootehnic la speciile bovine şi ovine/caprine 2015, respectiv de până la 85% în cazul finanţărilor acordate beneficiarilor măsurii 215 - Plăti privind bunăstarea animalelor - păsări - An ÎI angajament Sesiunea ÎI şi An IV de angajament sesiunea I, precizează comunicatul CEC Bank.

Un alt avantaj al creditelor nou lansate se referă la dobânzi competitive, cuprinse în prezent între 5,31% şi 5,56% p.a., în funcţie de situaţia economico-financiară a clientului (rată de dobânda este stabilită în funcţie de indicele ROBOR 6M, actualizabil semestrial în prima zi lucrătoare a semestrului; valoarea indicelui începând cu dată de 1 iulie 2015 este de 1,56%, marja băncii fiind cuprinsă între 3,75 % p.a. şi 4% p.a., în funcţie de situaţia economico-financiară a clientului), precizează sursa citată.

Comisionul de acordare a creditului este de 0,95% din valoarea creditului, subliniază comunicatul CEC Bank.

Creditele nou lansate oferă garanţii flexibile, existând posibilitatea obţinerii garanţiei de la Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR)/Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) şi nu necesită contribuţie proprie din partea clientului, se arată în comunicatul de presă al CEC Bank.

Radu Graţian Gheţea, Preşedinte Director General CEC Bank, a declarat: "Prin lansarea acestor produse de finanţare, CEC Bank continuă să se implice în susţinerea sectorului agricol, un domeniu ce oferă importante surse de dezvoltare economică".

CEC Bank reprezintă un partener activ al APIA, în cadrul programelor de finanţare derulate, fiind acordate din anul 2009 şi până în prezent peste 125.000 de finanţări cu o valoare de aproximativ 2,3 miliarde lei, precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb