CEL MAI TÂNĂR CEO DIN CONSTRUCŢII, Marius Dragne a preluat funcţia de CEO la Xella România

MIHAELA DALAR STANCA
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 16 aprilie 2013

Xella, producătorul german de materiale de zidărie, l-a numit pe Marius Dragne în funcţia de CEO al filialei din România, a anunţat ieri compania. Dragne are o vechime de patru ani în cadrul firmei germane şi ocupa funcţia de Sales and Marketing Director. 

La 33 de ani, Marius Dragne are o experienţă de peste şapte ani în piaţa de construcţii şi este cel mai tânăr CEO din piaţa de profil.

Despre noua poziţie în companie, Dragnea ne-a declarat: "Noua func­ţie reflectă practic interesul grupului pentru piaţa locală, iar pentru mine este o nouă provocare, un pas înainte şi o responsabilitate pe termen lung.

Compania a crescut în ultimii trei ani ca nivel de prezenţă şi de activitate. În anii precedenţi am reuşit astfel să fim principalii furnizori de produse în cadrul unor proiecte de anvergură atât pe segmentul rezidenţial cât şi pe cel de retail, office sau pe zona spaţiilor sportive. Notorietatea brandului a crescut la fel şi amploarea acţiunilor noastre. Numărul de angajaţi s-a triplat în ultimii trei ani, iar Româ­nia poate deveni în timp un punct de referinţă pentru Xella.

Practic, alături de colegii din echipa de management a Xella RO am misiunea de a conduce o echipă tânără şi foarte talentată formată în ultimii ani care are scopul de a face din Xella unul din principali furnizori de materiale de zidărie de calitate superioară din România".

Compania din ţara noastră a inves­tit în 2010 în fabrica amplasată în Ploieşti, Prahova, 32 de milioane de euro.

Întrebat despre proiectele viitoare din ţara noastră, Marius Dragne ne-a spus: "Suntem implicaţi în multe proiecte, parte din strategia Xella de dezvoltare, dar anul de-abia a început. Produsele Ytong au fost şi sunt prezente în principalele proiecte rezidenţiale, comerciale sau industriale, fiind la acest moment probabil referinţa principală pentru construcţii sus­tenabile şi eficiente energetic în România. Pentru proiecte viitoare vom putea da date mai multe în momentul în care vom semna contracte concrete".

Grupul german are în ţara noastră un portofoliu de sisteme complete de zidărie termoizolantă. Ytong este brandul de BCA din portofoliul companiei, acesta fiind produsul cel mai cunoscut la nivel mondial. În 2011, Xella România a obţinut o cifră de afaceri de 31 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb