Proiectul Made in Romania, organizat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), program prin care se doreşte stimularea dezvoltării brandurilor din ţara noastră, inclusiv prin accesarea mecanismelor pieţei de capital pentru finanţare, a fost factorul declanşator al deciziei de listare a iHunt pe piaţa AeRO a spus, astăzi, Cezar Stroe, director general al companiei, în cadrul conferinţei ce a marcat intrarea la tranzacţionare a acţiunilor HUNT pe sistemul alternativ al bursei.
Cezar Stroe a declarat: "În 2018 am intrat în programul Made in Romania al Bursei de Valori Bucureşti, alături de alte 200 de companii şi am fost plăcut surprinşi să fim selectaţi de juriu între primele 50 de societăţi, adică printre semifinaliste. În acel moment, ne--am dorit foarte mult să ajungem în finală, adică în primele cinsprezece companii, paisprezece dintre ele fiind alese prin votul unui juriu şi doar una prin votul publicului".
Directorul iHunt a subliniat că, în special datorită numărului mare de urmăritori şi aprecieri pe care compania le are pe reţelele de socializare, societatea a reuşit să ajungă în finala Made in Romania.
"Proiectul a fost factorul declanşator al deciziei de listare. Atunci ne-am dat seama că societatea este matură şi se poate deschide către piaţa noastră de capital", a spus Cezar Stroe.
Conducătorul iHunt a mai punctat că pentru viitor, compania are în vedere extinderea operaţiunilor în alte ţări şi pe alte pieţe, precum şi dezvoltarea altor game de produse.
Acţiunile HUNT au intrat astăzi la tranzacţionare pe piaţa AeRO în urma unei listări tehnice, succesul operaţiunii depinzând fie de vânzarea a 10% din companie, respectiv 1,41 milioane de acţiuni (cu o valoare nominală de 0,1 lei), fie de atragerea a cel puţin 30 de investitori, într-o perioadă de cel mult 30 de zile începând de astăzi.
La ora 12:00, titlurile HUNT se tranzacţionau la 0,895 lei.
iHunt Technology Import Export Ploieşti a fost înfiinţată în anul 2015 şi este producător sub brand propriu şi importator de telefoane mobile şi echipamente electronice.
Pentru anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 24,68 milioane de lei, în apropierea celei din anul anterior, de 24,06 milioane de lei, în timp ce profitul net a scăzut de la 2,14 milioane de lei, în 2017, la 0,48 milioane de lei în anul trecut.
1. fără titlu
(mesaj trimis de anonim în data de 09.07.2019, 14:42)
astai n un proiect a lu peste prajit
1.1. Serios?! (răspuns la opinia nr. 1)
(mesaj trimis de anonim în data de 10.07.2019, 09:42)
Atunci cum de s-au epuizat 1,41 milioane de acțiuni in câteva ore?! Chiar toți care au cumpărat sunt proști?!