CEZAR STROE, iHUNT TECHNOLOGY "Proiectul Made in Romania a fost declanşatorul deciziei de listare"

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 9 iulie 2019

"Proiectul Made in Romania a fost declanşatorul deciziei de listare"

"Avem în vedere extinderea operaţiunilor în alte ţări şi pe alte pieţe, precum şi dezvoltarea altor game de produse", a spus directorul iHunt

Proiectul Made in Romania, organizat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), program prin care se doreşte stimularea dezvoltării brandurilor din ţara noastră, inclusiv prin accesarea mecanismelor pieţei de capital pentru finanţare, a fost factorul declanşator al deciziei de listare a iHunt pe piaţa AeRO a spus, astăzi, Cezar Stroe, director general al companiei, în cadrul conferinţei ce a marcat intrarea la tranzacţionare a acţiunilor HUNT pe sistemul alternativ al bursei.

Cezar Stroe a declarat: "În 2018 am intrat în programul Made in Romania al Bursei de Valori Bucureşti, alături de alte 200 de companii şi am fost plăcut surprinşi să fim selectaţi de juriu între primele 50 de societăţi, adică printre semifinaliste. În acel moment, ne--am dorit foarte mult să ajungem în finală, adică în primele cinsprezece companii, paisprezece dintre ele fiind alese prin votul unui juriu şi doar una prin votul publicului".

Directorul iHunt a subliniat că, în special datorită numărului mare de urmăritori şi aprecieri pe care compania le are pe reţelele de socializare, societatea a reuşit să ajungă în finala Made in Romania.

"Proiectul a fost factorul declanşator al deciziei de listare. Atunci ne-am dat seama că societatea este matură şi se poate deschide către piaţa noastră de capital", a spus Cezar Stroe.

Conducătorul iHunt a mai punctat că pentru viitor, compania are în vedere extinderea operaţiunilor în alte ţări şi pe alte pieţe, precum şi dezvoltarea altor game de produse.

Acţiunile HUNT au intrat astăzi la tranzacţionare pe piaţa AeRO în urma unei listări tehnice, succesul operaţiunii depinzând fie de vânzarea a 10% din companie, respectiv 1,41 milioane de acţiuni (cu o valoare nominală de 0,1 lei), fie de atragerea a cel puţin 30 de investitori, într-o perioadă de cel mult 30 de zile începând de astăzi.

La ora 12:00, titlurile HUNT se tranzacţionau la 0,895 lei.

iHunt Technology Import Export Ploieşti a fost înfiinţată în anul 2015 şi este producător sub brand propriu şi importator de telefoane mobile şi echipamente electronice.

Pentru anul trecut, compania a raportat o cifră de afaceri de 24,68 milioane de lei, în apropierea celei din anul anterior, de 24,06 milioane de lei, în timp ce profitul net a scăzut de la 2,14 milioane de lei, în 2017, la 0,48 milioane de lei în anul trecut.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. astai n un proiect a lu peste prajit

    1. Atunci cum de s-au epuizat 1,41 milioane de acțiuni in câteva ore?! Chiar toți care au cumpărat sunt proști?!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb