CFR, procedură de selecţie pentru postul de director executiv

V.B.
Companii #Transporturi / 2 mai 2014

Compania Naţională de Căi Ferate CFR organizează în luna mai procedura de recrutare de personal specializat pentru postul de Director Executiv, în colaborare cu Transearch International / Quest Advisors, CFR continuând, astfel, implementarea angajamentelor asumate faţă de instituţiile financiare internaţionale, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Detaliile privind condiţiile şi criteriile de selecţie pentru poziţia recrutată, precum şi documentele necesare pentru depunerea candidaturii se găsesc pe pagina de internet www.cfr.ro, secţiunea "angajări/anunţuri recrutare management privat" şi pe pagina de internet www.questadvisors.eu.

Documentele necesare vor fi depuse/trimise cu confirmare de primire până cel târziu în data de 29.05.2014, ora 16.00, pe suport hârtie, în plic închis şi sigilat, cu menţiunea "Către Consiliul de Administraţie pentru procedura de recrutare a Directorului Executiv în cadrul Companiei Naţionale de Căi Ferate "C.F.R." S.A.", la adresa de corespondenţă B-dul Dinicu Golescu, nr. 38, et. 4, cam 99/93, sector 1, cod 010873 Bucureşti - ROMÂNIA, precum şi în format electronic, pe adresa de e-mail cfr@questadvisors.eu, se mai arată în comunicat.

Transearch International /Quest Advisors, asociere specializată în recrutarea resurselor umane, a fost selectată în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, pentru a asista compania în procesul de selecţie a Directorului Executiv.

CFR are în prezent aproximativ 23 de mii de angajaţi. Pe 1 aprilie, conducerea CFR SA a fost preluată interimar de Macarie Alexandru Moldovan, director general adjunct la direcţia tehnică a companiei, acesta înlocuindu-l pe Ionel Voicu. Ministrul Transporturilor, Dan Şova, a afirmat că înlocuirea lui Voicu fusese decisă de Consiliul de Administraţie al companiei în urmă cu câteva zile. Voicu, director general adjunct pe proiecte europene, fusese numit director general interimar al CFR în luna ianuarie.

Pentru acest an, CFR SA a bugetat profit zero, potrivit unui proiect legislativ postat pe site-ul Ministerului Transporturilor. Astfel, societatea de stat estimează că va înregistra venituri totale de peste 2,7 miliarde lei, aceeaşi sumă fiind trecută şi la capitolul cheltuieli totale. Compania intenţionează să cheltuiască aproape 828 milioane lei cu personalul.

Bugetul de investiţii pentru 2014 se cifrează la aproximativ 1,7 miliarde lei, conform documentului citat.

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) CFR SA, companie controlată de stat prin Ministerul Transporturilor, a hotărât, pe10 ianuarie, revocarea din funcţie a membrilor Consiliului de Administraţie (CA), pe motiv că aceştia au exercitat un management defectuos, care a afectat situaţia financiară a companiei. AGA a numit, atunci, un nou CA la CFR, iar, zece zile mai târziu, directorul general al CFR SA, George Micu, a fost înlocuit cu Ionel Voicu, director general adjunct pe proiecte europene, Consiliul de Administraţie al companiei fiind completat cu doi membri, după ce Victor Cionga şi George Ciobănaşu, selectaţi iniţial, au renunţat la această funcţie. Ministerul Transporturilor a dispus un control la CFR SA, fiind identificate deficienţe de natură economică, administrativă, organizatorică, precum şi aspecte care constituie indicii privind săvârşirea unor infracţiuni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb