Cifră de afaceri de peste 300 milioane de RON pentru Grupul "EnergoBit"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 19 martie 2008

Grupul EnergoBit - Cluj Napoca, unul dintre principalii producaători de echipamente electrice şi antreprenori în domeniul instalaţiilor electrice, a avut o evoluţie spectaculoasă anul trecut. Potrivit rezultatelor financiare, în anul 2007 cifra de afaceri a Grupului EnergoBit s-a ridicat la 90.4 milioane euro (301.7 milioane RON), cu aproximativ 75% mai mult decât în anul 2006, când cifra de afaceri înregistrată a fost de 51.8 milioa­ne euro (182.5 milioane RON). Rata profitului brut s-a menţinut la 10%. Dintre referinţele recente putem aminti: realizarea la cheie a instalaţiilor electrice complete ale Polus Commercial Center Cluj, a 5 staţii de trans­formare înaltă tensiune pentru Transelectrica, Electrica şi inves­titori privaţi, a sistemului SCADA pentru reţelele de înaltă tensiune ale Electrica Transilvania Nord precum şi instalaţia de nocturnă de pe stadionul echipei de fotbal CFR 1907 Cluj.

În 2007, Grupul Energobit a finalizat noul sediu din incinta parcului industrial Tetarom I din Cluj-Napoca, investind în tehnologie şi amenajări interioare 5 milioane euro, prin care s-au dublat spaţiile de producţie şi de birouri pentru sediul central. Tot în 2007 a fost înfiinţată o nouă firmă mixtă cu compania italiană Tesar, ce are ca obiect producţia de transformatoare uscate pentru piaţa românească.

În 2008 se va finaliza proiectul pentru dublarea capacităţilor de producţie ale unităţii de la Jibou, judeţul Sălaj, prin care se răspunde cererii crescute pentru produsele originale EnergoBit Prod. Grupul EnergoBit pregăteşte investiţii de aproximativ 50 de milioa­ne de euro în construirea unui parc de energie eoliană totalizând 40 MW în judeţul Tulcea, unde compania a concesionat un teren de 67 de hectare.

Grupul EnergoBit are pes­te 370 de angajaţi la nivel naţional, din care peste 120 de ingineri specializaţi, punctele de producţie fiind în Cluj şi Jibou. Compania are sediul central la Cluj şi activează pe plan naţional prin filialele sale din Bucureşti, Bacău, Braşov şi Cons­tanţa.

Grupul oferă clenţilor săi o soluţie completă în electricitate prin pricipalele sale componente: EnergoBit - antreprenor specializat în instalaţii electrice complexe şi servicii de inginerie specializate, EnergoBit Prod - producător de echipamente de distribuţie medie şi joasă tensiune, EnergoBit Schréder - producător de echipamente de iluminat stradal şi industrial, EnergoLux -specializată pe sisteme de iluminat interior şi scenic, EnergoEco - pentru consultanţă în programe de eficienţă energetică, sau Enex - specializată în furnizarea energiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb