CitiFinancial devine partenerul oficial al Clubului Steaua

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 18 septembrie 2007

Jucătorii Steaua vor purta logoul CitiFinancial pe tricouri la meciul de miercuri, 19 septembrie, cu Slavia Praga

CitiFinancial, divizia de finanţări persoane fizice a Citibank Romania SA, a încheiat un contract pe 3 ani cu FC Steaua Bucureşti, devenind partenerul oficial al clubului. Contractul stipulează o sumă de 1,3 milioane euro pentru primul an, urmând ca aceasta să fie renegociată la finalul fiecărui an.

Logo-ul CitiFinancial va apărea prima oară pe tricourile Steaua la meciul cu Slavia, care va avea loc la Praga, miercuri, 19 septembrie, în cadrul Ligii Campionilor.

"Suntem încântaţi de acest parteneriat cu Steaua, precum şi de oportunitatea de a contribui la dezvoltarea în continuare a talentelor din domeniul fotbalului. Steaua este o prezenţă importantă în vieţile noastre, iar acest parteneriat reprezintă o nouă confirmare a angajamentului la nivel internaţional al CitiFinancial de a susţine comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea", a declarat John Hays, CitiFinancial Country Business Manager. "În plus, cele două echipe - Steaua şi CitiFinancial - împărtăşesc valori puternice, precum tradiţia succesului şi angajamentul de a oferi mereu performanţă, valori pe care dorim să le promovăm împreună definind modalităţi tot mai eficiente", a adăugat John Hays.

"Asocierea Clubului Steaua cu CitiFinancial ca partener oficial, nu este decât un lucru normal, care vine ca urmare a performanţelor obţinute de fiecare în parte, în domeniul său de activitate. Cred că este o asociere firească şi benefică pentru ambele părţi", spune Valeriu Argăseală, preşedintele CA F.C. Steaua Bucureşti.

Parteneriatul oferă CitiFinancial posibilitatea de a-şi plasa logo-ul pe bilete, tricourile oficiale ale Stelei, echipamentul de antrenament şi călătorie, autobuzul clubului, panotajul de pe stadion, revista oficială a Stelei şi pagina de internet, etc.

Citi în România

Citi este prezent în România prin Citibank Romania S.A. începând din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi mijlocii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.Citibank Romania deţine în prezent 8 sucursale destinate în principal clienţilor persoane juridice şi 31 agenţii CitiFinancial, prin care furnizează credite persoanelor fizice. CitiFinancial îşi deserveşte clienţii şi prin cei 500 de agenţi de vânzări directe din 35 de centre situate în întreaga ţară. Citi este cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, care deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 100 de ţări din lume şi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, asigurări, garanţii bancare şi managementul investitiilor. Informaţii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citigroup.com sau www.citi.com.

FC Steaua Bucuresti

Din 1947, anul infiintarii sale, si pana in prezent, numele FC Steaua Bucuresti este sinonim cu performanta, adunand cele mai multe trofee din intreaga panoplie a echipelor romanesti de fotbal. Echipa-etalon a fotbalului autohton a castigat cele mai multe titluri de campioana (23), cele mai multe Cupe ale Romaniei (20) si, de asemenea, cele mai multe Supercupe ale Romaniei (5). Mai mult, pe plan international, Steaua Bucuresti a castigat in 1986 Cupa Campionilor Europeni, in fata celor de la FC Barcelona, fiind la vremea respectiva prima echipa din Europa de Est care reusise acea rasunatoare performanta. Tot la nivel international, Steaua Bucuresti se poate lauda cu SuperCupa Europei, cucerita in februarie 1987, dupa victoria cu 1-0 in fata celor de la Dynamo Kiev, printr-un gol marcat de actualul antrenor, Gheorghe Hagi. Mai mult, cea mai titrata echipa din Romania este singura reprezentanta a fotbalului autohton care s-a calificat, pana in prezent, in Grupele Ligii Campionilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb