CIUCĂ, ÎNTÂLNIRE CU PNL CLUJ:  "Avem o misiune clară: să transmitem că PNL gestionează crizele prin care trece România şi are soluţii"

G.D.
Politică / 20 mai 2022

Sursa foto: www.facebook.com/ Guvernul României

Sursa foto: www.facebook.com/ Guvernul României

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, astăzi, cu reprezentanţii PNL Cluj, "o filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara", informează News.ro.

"Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu organizaţia PNL Cluj şi cu primarii liberali din judeţ! Am avut o discuţie foarte aplicată, alături de Lucian Bode, secretarul general interimar al partidului, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şi europarlamentarul PNL Daniel Buda. Vorbim de o filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara! Sunt mândru să constat că, acolo unde avem administraţie liberală, lucrurile funcţionează, iar cetăţenii văd rezultatele!", a afirmat Nicolae Ciucă, astăzi, într-o postare pe Facebook.

El a subliniat că, în viziunea sa, este "nevoie de fapte şi de realizări", iar "dacă ne angajăm, trebuie să facem, pentru că altfel, viziunea fără fapte este goală de conţinut".

Ciucă a adăugat că PNL "face ce a promis", referindu-se la faptul că nu vor fi introduse taxe noi anul acesta, iar multe măsuri de sprijin din Pachetul "Sprijin pentru România" sunt deja aprobate.

"Noi, liberalii, avem o misiune clară: să transmitem cetăţenilor acestei ţări şi mediului de afaceri că PNL este un partid care gestionează crizele prin care trece România şi care are soluţii, că îşi revigorează viaţa de partid şi se deschide către societate. Săptămâna viitoare vom avea definitivată întreaga echipă de conducere a partidului şi, din acel moment, trebuie să ne concentrăm pe activitatea internă a partidului", a punctat Ciucă.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Domnul primgeneral s-a încurcat în discursurile care i s-au dat să le citească. A vrut să spună generează, dar i-a ieșit gestionează.

    1. Domnule Prim Ministru. Aprecierea dumneavoastra cum ca PNL,este partidul care gestioneaza crizele prin care trece romania si se deschide catre societate , daca taceati, FILOZOV RAMANEATI. Asa,demonstrati ca sunteti un demn continuator al demolatorilor PNListi care in ultimii doi ani de guvernare,au dus romania in pragul DEZASTRULUI. Dumneavoastra ca militar de cariera,va pricepeti la arme si la razboi,insa romania,nu este in nici un razboi cu nimeni din afara granitelor,ci,romanii,au fost ingenuncheati de razboiul din interiorul romaniei,declansat de PNL impotriva romanilor,.Puteti domnule Prim Ministru sa le explicati romanilor de ce in timpul guvernarii PNL-USR,Romania a fost pusa la pamant.? Cum explicati imprumuturile facute de premirii din PNL,ORBAN si CATU,de 50 de miliarde de euro,care au adus tara in colaps.? Dar miliardele de euro,prin care tot cei doi fosti premieri le-au cheltuit pe 120 de milioane de doze de vaccin cu care se puteau vaccina cel putin populatia din 4 tari vecine cu romania.? Tot pe timpul guvernarii PNL,au ars de vii in spitalele din romania,cateva zeci de romani nevinovati,culmea acei cetatenii,fiind internati pentru a fi scapati de la moarte si nu ucisi .? Apoi,cum explicati SARACIA in care a fost bagata tara si romanii,prin liberalizarea preturilor la gaze si curentul electric.? Daca azi romanii sunt tot mai saraci,de vina sunt guvernarile PNL din ultimii doi ani. Pai cum sa "vinzi",gazul si curentul facute din munca romanilor,unor SAMSARI care sau imbogatit pe spinarea lor si care au falimentat sute de mii de firme mici si mijlocii. Daca azi PNL,supravietuieste,acest lucru se datoreaza GUGUSTUCILOR care conduc PSD si care pentru a-si multumi clientela de partid au acceptat sa vina la guvernare si care prin niste masuri paleative au mai estompat furia romanilor. PNL,are un singur scop si anume.acela de a PROTEJA interesele MULTINATIONALELOR si BOGATII romaniei. Daca cei care conduc azi PSD,ar iesi acum de la guvernare,tara,s-ar duce de rapa,iar la viitoarele alegeri,ar castiga alegerile cu un scor cum nu au mai avut niciodata. Insa borcanul de miere este atat de atragator incat PSDistii nu pot pleca,asa cum nici "cainele,nu pleaca de la macelarie". Asa ca domnule Premier,mai usor cu pianul pe scari,intrucat,cei care il urca ,risca sa il scape din maini si sa il distruga.!

      Domnule GENERAL CIUCA. Ieri,in timp ce dumneavoastra stateati la un "PHAR",cu vechii PDListi din CLUJ,care pe timpul lui BASESCU,au adus romania intr-o stare de SARACIE precum cea pe care au aduso pe capul romanilor PNLul de azi al carui presedinte sunteti,in CLUJ,sosise intr-o vizita in asazisa REGIUNE UNGUREASCA TRANSILVANIA,presedinta UNGARIEI. Dupa comportamentul doamnei,am inteles din cuvantul sau,ca,dansa a venit acasa la ungurii care locuiesc in TRANSILVANIA,iar dumneavoastra ereati intr-o vizita dintr-o regiune MAGHIARA. Va intreb. Ati avut pasaportul la dumneavoastra.? Faptul ca ati fost SFIDAT de aceasta doamna din pozitia de PREMIER al ROMANIEI,mi se pare o mare BATAIE de JOC la adresa ROMANIEI si ROMANILOR. Luni,o sa va intalniti cu VICEPREMIERUL MAGHIAR ,HUNOR care spunea ca dumnezeu a aduso pe CUCOANA in TRANSILVANIA,si ca CUCOANA,reprezinta toti UNGURII oriunde sunt ei,iar TRANSILVANIA ar fi TARA LOR. Nu va ia cu frig domnule GENERAL,cand langa Romania,RUSII au atacat Ucraina si in timp ce poporul UCRAINEI,darama statuile SOVIETICE si RUSESTI,in ROMANIA,UNGURII se poarta ca STAPANI DEZVELIND STATUI ai unor ASUPRITORI UNGURI.? IP si TRAZNEA,va spune ceva domnule GENERAL.? Daca dumneavoastra nu simtiti ROMANESTE,noi,ROMANII de rand,IUBIM si PRETUIM TARA,pentru care MOSII si STRAMOSII nostrii si-au dat VIATA. RUSINICA domnule GENERAL.!

    PNL gestioneaza. PSD dicteaza.

    Ce gestionează trădătorii de la PNL (PSD, USR, UDMR)?

    Vânzarea resurselor României pe nimic? 

    Turbata de amorul parvenirii , calc pe cadavre in ghiare sa te strang,

    tintind la drumul nemuririi la flaut am sa-ti cant :

    Oh, Petronius , multi ani sa ne traiesti ! 

    PNL "gestioneaza". Cu cine ma rog gestioneaza generale M.Ap.N ? Cu Boc, pe care il lauzi, cu Boc sluga lui Basescu si a lui Udrea, cei care nu au furat nuimic, cei neinformatori ai securitatii, cu soldatul de la securitate Boc, ce a pazit-o pe Doina Cornea, eroina Romaniei, cu securistul care a aranjat pensiile securistilor nesimtite, de 1.800 de lei si le-a facut nenesimtite de 70. 000 de mii de lei Cu Boc cel care a aranjat securistilor pensii de vis, securistilor, de la colectivizare, celor care au ucis floarea intelectualitatii romanesti, care au teriorizat, urmarit, ascultat, arestat si ucis mii de romani in cei 50 de ani ai comunismului. Cu Boc gestionezi domnule general al M. Ap. N.criza din Romania? Cu Boc, cel care a distrus pensiile militarilor Vasorvisti militari patrioti care au dus Romania in NATO, cu Boc, cel care alaturi de Seitan, Udrea, Basescu au taiat pensiile militarilor, patrioti si buni romani, care si acum, dupa 12 ani sunt batjocoriti in Romania.

    Domnule general M. Ap. N. Cu Boc nu gestionezi nimic. Te gestioneaza spionii vasalii Rusiei, securistii, pe tine.  

    Generale, cu Boc nu ai facut OCS si nu mai esti nimic din ce ai fost. Mai bine pleaca de acolo. Ai pierdut lupta. O sa faci de ras Armata Romaniei.  

    Duceti tara spre dezastru dom general! Lasati povestile.nu aveti nicio viziune,ca sunteti simpli executanti ai ordinelor venite de la stapanii externi.va mai amintiti de sintagma inaintasilor liberali: prin noi insine???sincer, ma indoiesc ca va mai amintiti asa ceva.sau ca va spun ceva notiunile de patriotism,demnitate si independenta.

    1. N-au legătură băsiștii ăștia cu PNL-ul istoric.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb