Clubul Studenţilor Diplomaţi (CSD), aflat la cea de-a doua ediţie

F. A.
Comunicate de presă / 7 martie 2012

Clubul Studenţilor Diplomaţi (CSD), aflat la cea de-a doua ediţie, este un proiect ASER ce îşi propune să faciliteze accesul unui număr cât mai mare de studenţi la mediul diplomatic, conform unui comunicat remis redacţiei.Acesta îşi îndreaptă atenţia asupra studenţilor din universităţile bucureştene: Academia de Studii Economice, SNSPA, Universitatea Bucureşti (Facultatea de Drept, Facultatea de Limbi Străine).

Pentru că ediţia trecută a proiectului s-a bucurat de un succes confirmat, structura CSD 2012 va urma, în mare parte, liniile ediţiei anterioare.

Prima etapă a proiectului constă în distribuirea a 500 de exemplare a Ghidului Viitorului Diplomat, urmată de Conferinţa CSD, ce va avea loc miercuri, 14 martie, începând cu ora 13:30, în Aula Magna din ASE. În cadrul conferinţei se va discuta pe tema: "România în viziunea europeană: Pilon sau Pion?", iar printre invitaţii aşteptaţi se află: Domnul Ambasador Sergiu Celac, fost ministru de externe al României, Domnul Ambasador Ion Goriţă, reprezentat permanent al României la ONU, Doamna Dana Marca, reprezentat CRREDAE.

16 tineri vor fi selectaţi pentru a participa la activităţile organizate în cadrul Clubului CSD: training-uri şi workshop-uri în care vor fi abordate teme din domeniul diplomaţiei (misiune diplomatică, etichetă şi protocol, geopolitcă sau diplomaţie economică), urmate de o dezbatere pe o temă de actualitate. Timp de 7 zile, membrii vor intra  în contact cu personalităţi din domeniu, profesori universitari, dar şi traineri de succes, care vor împărtăşi din experienţa lor profesională în diplomaţie. Clubul se va încheia cu "Balul CSD", un dineu elegant în stil diplomatic. Proiectul nu se încheie aici întrucât membrii participanţi pot intra apoi în comunitatea CSD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb