Compania "One1 Software Technologies a preluat 50% din furnizorul software "Wizrom"

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 iulie 2007

Compania One1 Software Technologies din Israel a preluat 50% din furnizorul român de software de afaceri Wizrom, obiectivul tranzacţiei fiind consolidarea poziţiei la nivel regional al companiei, potrivit unui comunicat de presă. "Am purtat discuţii cu mai multe companii interesate să investească în Wizrom. Încă de la început am căutat un partener strategic, care să ne susţină în deschiderea unor noi linii de business şi în completarea competenţelor actuale în furnizarea de soluţii informatice de top", a declarat directorul general Wizrom, Cristian Udrescu.

Tranzacţia prevede păstrarea controlului de către actuala echipă de conducere, precum şi accesul companiei la proiecte de mare anvergură, prin utilizarea know-how- ului oferit de One1 Software Technologies.

"Piaţa IT din România prezintă un potenţial important pentru dezvoltare, crescând cu peste 15% anual, până la nivelul de un miliard de dolari în 2006", a declarat directorul executiv One1 Software Technologies, Udi Weintraub.

Wizrom a înregistrat anul trecut o valoare totală a contractelor încheiate de 7,5 milioa­ne dolari, cu 1,5 milioane dolari mai mult decât în anul 2005. Compania are ca obiectiv anul acesta încheierea de contracte în valoare de peste 10 milioane dolari.

Principalele produse ale companiei sunt WizCount şi WizPro, fiecare reprezentând aproximativ 30% din valoarea contractelor încheiate de companie. WizSalary, soluţie de salarizare, management de personal şi resurse umane, este utilizat pentru calcularea salariilor a circa 14% din totalul angajaţilor firmelor private din România.

Compania românească Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piaţa româ­nească din anul 1992. De la sfârşitul anului 2006 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Wizrom are peste 2.400 de clienţi activi şi 20.000 de licenţe instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate şi are filiale în Republica Moldova şi Bulgaria.

One1 Software Technologies este unul dintre primii cinci jucători pe piaţa IT din Israel, cu o cifră de afaceri de aproximativ 120 milioane de dolari pe an, 1.100 de angajaţi şi peste 1.000 de clienţi la nivel mondial. Compania oferă soluţii de business, de la sisteme ERP, CRM, BI sau SOA, la aplicaţii pentru recuperarea şi securitatea datelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb