Compania "Warimpex" a cumpărat hotelul "Golden Tulip Sky Gate" din Bucureşti

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 18 iulie 2007

Grupul imobiliar vienez Warimpex a cumpărat hotelul Golden Tulip Sky Gate de la acţionarul principal Romanian American Enterprise Fund (RAEF) şi alţi doi acţionari semnificativi, anunţă un comunicat al Warimpex, fără a dezvălui suma plătită. Potrivit companiei, citată de NewsIn, Golden Tulip Sky Gate de patru stele este singurul hotel pentru clasa business situat în apropierea Aeroportului Henri Coandă. Hotelul a fost deschis în anul 2001, iar din 2005 este condus printr-un contract de franciză cu Golden Tulip. Golden Tulip Sky Gate oferă 108 camere şi 3.000 metri pătraţi de spaţii de birouri, care pot fi transformate în 70 de camere suplimentare.

"Această achiziţie este primul pas pe piaţa românească, aflată în dezvoltare, şi intenţionăm să ne extindem activităţile în România cu la fel de mult succes precum în Cehia şi Polonia", a precizat directorul general de la Warimpex, Franz Jurkowitsch.

"RAEF a început să investească în acest hotel la sfârşitul anilor "90, într-un moment în care actuala extindere din nordul Bucureştiului era, în general, greu de prevăzut. Această preluare va îmbunătăţi semnificativ calitatea serviciilor oferite de hotel pentru o bază de clienţi care creşte constant, dar care are şi standarde mai ridicate", a declarat vicepreşedintele de la RAEF, Horia Manda.

RAEF este o corporaţie americană înfiinţată în 1994. Aceasta a avut investiţii, până recent, în cadrul retailerului DOMO şi a trei instituţii financiare nonbancare Motoractive, Domenia Credit şi RALFI, aceasta din urmă fiind vândută în anul 2006, companiei General Electric.Warimpex este un developer şi un grup de inves­tiţii imobiliare cu sediul la Viena şi birouri locale în Budapesta, Paga şi Varşovia. În ultimii 25 de ani, grupul a investit peste 850 de milioane de euro în proiecte imobiliare din centrul şi estul Europei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb