Concertul "September" transmis LIVE prin RDS.Link

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 noiembrie 2007

RDS.Link Live!, prima conexiune la Internet din România cu continut LIVE, prezinta în exclusivitate trasmisia în direct a concertului SEPTEMBER, în prezent cea mai în voga trupa dance din Europa. Concertul are loc în Club Obsession din Cluj, joi 1 Noiembrie si poate fi vizionat live pe internet, începând cu ora 23.30.

Considerati precursorii curentului trance-dance, cei de la SEPTEMBER au escaladat topurile europene cu primul lor hit-single Satellites", care a fost desemnat la scurt timp dupa lansare cel mai downloadat single de pe Internet" si cel mai bun dintre cele 15 euro-disco hituri din toate timpurile. Au reusit sa se adreseze publicului de toate vârstele prin muzica lor, iar acum lanseaza printr-un turneu în România, ultimul album intitulat Dancing Shoes".

RDS.Link ofera ocazia si celor care nu pot fi prezenti la concertul din Cluj, sa urmareasca întregul recital ÎN DIRECT pe internet, transmisie oferita cu sprijinul conexiunii Fiber Link - internet cu viteza luminii, de la RDS.Link. Turneul formatiei suedeze se desfasoara în 7 orase - Bucuresti, Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Constanta si Cluj, însa fanii SEPTEMBER din România se pot bucura de piesele îndragite prin transmisia online, chiar de acasa.

RDS.Link Live! - miscarea care a redefinit Internetul - este prima conexiune de Internet broadband din România care ofera abonatilor sai servicii de continut live. Cu fiecare eveniment, RDS.Link îsi propune sa ajunga cât mai aproape de preferintele si nevoile de divertisment ale abonatilor sai, oferindu-le astfel posibilitatea sa se bucure de avantajele unei tehnologii de ultima ora: streaming video live (transmisia video si audio a unui eveniment, în direct, prin conexiunea la Internet de acasa), la o rezolutie de calitate (800/640 pixeli) si sunet stereo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb