Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea "Hattrick Sports Group Ltd" de către "Fortuna Entertainment Group NV"

Andrei Stan
Companii #Gambling / 11 aprilie 2017

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea "Hattrick Sports Group Ltd" de către "Fortuna Entertainment Group NV"

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care "Fortuna Entertainment Group NV" a preluat "Hattrick Sports Group Ltd.", "Hattrick PSK d.o.o.", "SC Hattrick Bet SRL" şi "SC OK Albastru Roşu SRL", informează un comunicat al instituţiei.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

"Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia", menţionează instituţia.

"Fortuna Entertainment Group" este o societate de tip holding prezentă în domeniul jocurilor de noroc pe trei pieţe principale din regiunea Europei Centrale şi de Est, respectiv Republica Cehă, Slovacia şi Polonia.

"Fortuna Entertainment Group NV" a fost înfiinţată în anul 1990, în 2005 fiind achiziţionată de "Penta Investments Ltd". În septembrie 2015, "Fortuna Entertainment Group NV" a intrat pe piaţa din ţara noastră în domeniul jocurilor de noroc, semnând un acord n vederea acordării licenţei brandului sau societăţilor de pariuri sportive şi jocuri de noroc "Bet Active Concept SRL" şi "Bet Zone SRL".

"Hattrick Sports Group Ltd." are ca obiect de activitate operaţiuni cu pariuri sportive şi activităţi de licenţiere de software. "Companiile Hattrick Bet" şi "OK Albastru Roşu" sunt controlate în mod direct de "Hattrick PSK", care, la rândul ei, este controlată direct de "Hattrick Sports Group".

"Hattrick PSK" şi "Hattrick Bet" desfăşoară în România activităţi în domeniul jocurilor de noroc (activităţi de pariuri sportive online şi offline, pariuri pe jocuri virtuale, exploatarea maşinilor electronice cu câştiguri).

"OK Albastru Roşu SRL" este activă în domeniul serviciilor de închiriere a bunurilor imobiliare, asigurând închirierea de spaţii comerciale de la terţi în vederea derulării activităţii agenţiilor "Hattrick Bet", agenţii care ulterior îşi desfăşoară activitatea în aceste locaţii.

Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei, după ce vor fi eliminate informaţiile cu caracter confidenţial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb