Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat tarifele pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

Mina Irina
Politică / 28 august 2017

Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat tarifele pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar

Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat, în şedinţa de vineri, tarifele pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

În document se arată: "Consiliul Local al Sectorului 3 a adoptat, în şedinţa de vineri Hotărârea prin care s-au aprobat tarifele pentru activităţile de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor/remorcilor/rulotelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice aflate în administrarea Sectorului 3, a vehiculelor/remorcilor/rulotelor care ocupă abuziv sau blochează accesul în parcajele publice de reşedinţă sistematizate pe domeniul public/privat al Municipiului Bucureşti aflat în administrarea Sectorului 3, precum şi a altor mijloace de transport parcate pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap".

În urma unui amendament, propus de unul dintre consilieri, susţinut şi de către primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, tariful pentru depozitarea maşinilor a fost modificat astfel: "tariful pentru depozitare vehicul/remorcă/rulotă va fi de 150 de lei în primele 24 de ore, după intervalul de 24 de ore va fi de 50 de lei/zi".

În comunicat se mai arată: "Valoarea tarifelor aprobate este: Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă: cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei; cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei.Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă: cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei; cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei. Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă: în primele 24 de ore: 150 de lei; după intervalul de 24 de ore: 50 lei. Tarifele pentru depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore începând de la data şi ora depozitării, nefracţionat".

Primăria Capitalei reaminteşte, conform sursei citate, că pe 27 iulie 2017 a fost aprobat regulamentul de ridicare a maşinilor staţionate neregulamentar în Sectorul 3, prin care au fost stabilite activităţile privind ridicarea, transportul, depozitarea şi eliberarea vehiculelor/remorcilor/rulotelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb