Construcţia teleschiului pe lacul Siutghiol va începe în primăvară

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 11 august 2008

Primăria Constanţa (PMC) va începe lucrările la construcţia Teleschiului Nautic pe lacul Siutghiol în primăvara anului viitor, însă, în ce priveşte Orăşelul Lacustru, începerea lucrărilor mai depinde de depăşirea un hop legislativ, a declarat Ani Merlă, reprezentantul Primăriei, potrivit NewsIn."Săptămâna acesta a fost demarată procedura de emitere a avizului de mediu pentru construcţia Orăşelului Lacus­tru şi a sistemului de teleschi pe lacul Siutghiol, iar peste circa două săptămâni Agenţia Regională de Mediu Galaţi ne va transmite avizul", a precizat directorul Direcţiei Programe şi Dezvoltare din Primăria Constanţa, Ani Merlă.

Potrivit acesteia, lucrările pentru construcţia Teleschiului vor începe în primăvara anului viitor, "dar pentru Orăşelul Lacustru va fi necesară emiterea unei Hotărâri de Guvern care să permită achiziţia luciului de apă a lacului Siutghiol, iar acest lucru ar putea întârzia destul de mult începerea lucrărilor", a subliniat reprezenatantul Primăriei Constanţa.

Învestiţia în proiectul teles­chiului se ridică un milion euro şi va fi finanţată de Primărie în leasing. Teleschiul va avea o lungime de 800 de metri şi va fi amplasat pe lac, în apropierea intrării dins­pre oraş în staţiunea Mamaia.

Orăşelul Lacustru, proiect în valoare de 30 milioane euro, presupune construirea unei insule pe piloni pe lacul Siutghiol din Constanţa. Insula, care va avea o suprafaţă totală de 3-4 hectare va fi construită la aproximativ 500 metri de malul lacului Siutghiol şi va fi străbătută de canale. Locaţiile pentru cluburi, baruri, discoteci, restaurante, taverne, terase şi marina amenajată îi vor atribui insulei numele de "Orăşelul Lacus­tru".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb