CONTRACT DE 6,2 MILIOANE EURO Octagon construieşte a doua clădire din complexul Hermes Business Campus

A.C.
Companii #Construcţii / 16 octombrie 2014

Octagon construieşte a doua clădire din complexul Hermes Business Campus

Compania Octagon Contracting & Engineering, specializată în construcţii civile şi geotehnice, a început construcţia clădirii C din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Complexul va fi dezvoltat în trei faze, iar aceasta este a două faza de construcţie. Lucrările realizate de Octagon vor avea o valoare totală de 6,2 milioane euro.

Octagon va executa infrastructura, constând în pereţi mulaţi D 800, piloţi foraţi D 1.000 şi D 1.500, radier, grindă de coronament şi suprastructură clădirii C.

"Continuare lucrărilor pentru faza a II-a a complexului Hermes Business Campus ne permite să folosim experienţă acumulată în prima fază pentru a obţine rezultate şi mai bune şi contribuie la coerenţa proiectului. Construcţia clădirii C a demarat în luna septembrie, iar acum suntem în faza de realizare a fundaţiilor speciale", a declarat Alexandros Ignatiadis, co-fondator şi acţionar Octagon Contracting & Engineering.

În iulie, Octagon a livrat prima fază a proiectului. Compania a fost antreprenor general pentru clădirea B din cadrul complexului dezvoltat de NGY Properties Investment, sucursala românească a grupului belgian Atenor. Clădirea are o suprafaţă de 37.000 mp, 4S+8E+etaj tehnic şi a fost închiriată în totalitate.

Hermes Business Campus este prima investiţie a Atenor Group în România. Lucrările au demarat la finalul lui 2010, când Octagon a câştigat contractul de antrepriză pentru infrastructură, constând în execuţia de pereţi mulaţi, piloţi foraţi, excavare, şi realizarea fundaţiilor în sistem top- down şi a structurii nivelurilor 4 şi 3.

În 2013, Octagon a preluat contractul de antrepriză generală de la firma austriacă Alpine şi a continuat execuţia lucrărilor de aramare-betonare suprastructură, arhitectură, instalaţii electrice, sanitare şi HVAC.

Clădirea B a obţinut certificarea BREEAM cu calificativul excelent pentru suprastructură, se mai arată în comunicat.

Octagon Contracting & Engineering este o companie fondată în 2005, cu sediul central în Bucureşti şi o sucursală în Bagdad. Cu o cifră de afaceri de 19,6 milioane de euro în 2013, proiecte în România, Irak, Grecia, Turcia şi Bulgaria, Octagon este unul dintre principalii jucători din domeniul construcţiilor civile şi geotehnice din România.

Printre lucrările de referinţă executate de Octagon în România se numără: complexul de birouri Green Court Bucharest, cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, Sky Tower, clădirea de birouri Olympia Tower şi Centrală Electrică cu Ciclu Combinat 867 MW OMV- Petrom (Brazi- Prahova).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb