Corina Popescu rămâne preşedintele Directoratului Transelectrica, încă patru luni

Ziarul BURSA #Companii #Energie / 15 martie 2018

Consiliul de Supraveghere al Trans­electrica (TEL) a decis, ieri, desemnarea următoarelor persoane în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 17 martie 2018: Georgeta - Corina Popescu, Andreea - Georgiana Florea, Dan - Valeriu Ardelean, Florin - Cristian Tătaru, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni.

Potrivit companiei, durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Trans­electrica"-SA în condiţiile art. 64^2 din OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

Consiliul de Supraveghere a ales-o ca Preşedinte al Directoratului pe doamna Georgeta - Corina Popescu.

Acţionarii Transelectrica sunt convocaţi, pe 29 martie, pentru numirea membrilor Consiliului de Su­praveghere.

În ianuarie, acţionarii "Transelectrica" (TEL) au decis revocarea doamnei Beatrice Ambro din calitatea de membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere şi numirea, în locul său a lui Constantin Dumitru, cu o durată a mandatului până la 30.03.2018. În noiembrie, acţionarii companiei stabiliseră că cei şapte membri provizorii ai Consiliului de Supraveghere sunt: Cris­tian Eugen Radu, Marius Iulian Carabulea, Bogdan Bobora, Beatrice Ambro, Fănel Mihalcea, Faustin - Doru Scîntei şi Alin-Sorin Mitrică.

Ulterior, Consiliul de Supraveghere (CS) a decis alegerea în funcţia de Preşedinte provizoriu a domnului Cris­tian-Eugen Radu.

Operatorul de transport de energie electrică Transelectrica (TEL) a înregistrat, anul trecut, un profit net de 26 de milioane de lei, în scădere cu 90% faţă de cel obţinut în 2016, de 272 milioane de lei, evoluţie determinată, în principal, de scăderea tarifelor de trans­port al energiei electrice şi a tarifelor din serviciul de sistem tehnologic, se arată în raportul companiei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb