Cristian Buşoi, desemnat candidatul PNL pentru Primăria Capitalei de organizaţia Bucureşti

Andrei Stan
Politică / 9 decembrie 2015

Cristian Buşoi, desemnat candidatul PNL pentru Primăria Capitalei de organizaţia Bucureşti

Actualizare 21:17 Buşoi: "Vom reveni în săptămânile următoare cu soluţii detaliate pentru Bucureşti"

Europarlamentarul Cristian Buşoi a declarat în această seară, după ce colegii din PNL Bucureşti l-au desemnat candidat pentru funcţia de primar al Capitalei, că liberalii vor propune soluţii detaliate în săptămânile următoare pentru administraţia bucureşteană, transmit surse din presă.

"Este o mare responsabilitate. Înţeleg foarte clar care sunt speranţele şi aşteptările colegilor din PNL Bucureşti, dar şi ale electoratului PNL Bucureşti. Bucureştiul este un oraş sufocat de trafic, care are un sistem de încălzire în criză, care va pierde mare parte din banii europeni pe care putea să îi acceseze în exerciţiul financiar care tocmai s-a încheiat. Este o capitală care nu a fost până la capăt condusă. Vom veni în săptămânile următoare cu soluţii detaliate", a precizat Buşoi.

Teodor Atanasiu, copreşedinte al PNL Bucureşti, a subliniat că liberalii au stabilit să desemneze un candidat pentru Primăria Capitalei care să corespundă criteriilor de integritate ale partidului.

"În desemnarea candidatului am avut în vedere câteva lucruri foarte importante. Suntem într-un proces de restructurare internă amplu şi am avut grijă să corespundă în primul rând criteriilor de integritate ale PNL, cele mai dure criterii pe care le are un partid din România. În acelaşi timp, am avut grijă să avem un candidat care să aibă şanse reale de câştig, un potenţial de creştere foarte bun în următoarele luni şi suntem siguri că decizia pe care a luat-o partidul astăzi este decizia de a câştiga cea mai importantă redută în alegerile locale - Primăria Generală a Capitalei", a afirmat Teodor Atanasiu, după şedinţa organizaţiei PNL Bucureşti.

La rândul său, Anca Boagiu, copreşedinte al PNL Bucureşti, a precizat că votul a fost în unanimitate, nu au existat nici abţineri, nici împotriviri.

"Suntem în blockstart, este un moment extrem de important. Îi dorim lui Cristi mult succes şi îl asigurăm de sprijinul întregii organizaţii pentru competiţia în care noi sperăm din toată inima să învingă cu uşurinţă", a adăugat ea.

(S.A.)

-----------

Organizaţia PNL Bucureşti l-a desemnat astăzi pe europarlamentarul Cristian Buşoi candidat al partidului pentru Primăria Capitalei, acesta urmând să fie validat de forurile de conducere ale formaţiunii liberale, transmit televiziunile de ştiri.

Liberalii din organizaţia Bucureşti s-au reunit astăzi, într-o şedinţă specială, în vederea desemnării candidatului la Primăria Capitalei, care ar urma să fie anunţat la Consiliul Naţional de vineri. Candidatul este desemnat în baza sondajelor de opinie comandate de PNL.

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi s-a înscris, în luna iulie, în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, spunând că îşi doreşte să propună "politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis".

În cursa internă pentru Primăria Capitalei, s-au mai înscris atunci prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, deputatul Costică Canacheu şi Petre Roman, care a ieşit din discuţie, fiind cercetat în dosarul Mineriadei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb