CRISTIAN SECOŞAN, DIRECTOR GENERAL ROMELECTRO: "Sperăm ca anul viitor să începem proiectul termocentralei de la Iernut"

A.M.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 19 decembrie 2016

"Sperăm ca anul viitor să începem proiectul termocentralei de la Iernut"

Sperăm ca anul viitor să începem proiectul termocentralei de la Iernut, imediat ce va fi emis Ordinul de începere a lucrărilor din partea "Romgaz", a declarat, ieri, Cristian Secoşan, director general al Romelectro.

Domnia sa a adăugat: "Pentru început, vorbim despre proiectare. Am creat o echipă la nivelul ISPE-ului, cu oameni de toate specializările. Este un proiect complex care presupune competenţe în multe zone, începând cu construcţii civile, echipamente mecanice, electrice, parte de automatizare. Romgaz nu ne-a transmis încă Ordinul de începere a lucrărilor. Acesta va fi dat în momentul în care îşi clarifică toate planurile pe care le au, vizavi de finanţarea din Planul Naţional de Investiţii".

Oficialul "Romelectro" a susţinut că atenţia conducerii este îndreptată spre Arabia Saudită, unde au fost efectuate mai multe oferte.

Acesta a mai spus: "În paralel, încercăm să ne dumirim cum se fac ofertele, de unde găsim echipamente, cum să accesăm forţă de muncă locală, utilaje necesare".

Recent, domnul Secoşan ne-a declarat, în cadrul unui interviu, că afacerile societăţii vor consemna o creştere moderată în acest an, anul viitor fiind cel cu creştere importantă: "Portofoliul de contracte deja semnate şi proiectele aflate în fază de achiziţie ne dau certitudinea dezvoltării companiei şi Grupului pe termen mediu".

"Romelectro" este un grup de firme româneşti de inginerie şi montaj în sectorul energetic. Cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţa locală şi internaţională, Romelectro este, în prezent, unul dintre cei mai importanţi EPC contractori din România, acoperind prin intermediul proiectelor sale întregul lanţ al energiei: de la producerea la transportul, distribuţia şi furnizarea de energie electrică.

În anul 2005, "Romelectro" devine acţionarul majoritar al Institutului de Studii şi Proiectări Energetice (ISPE), CELPI şi Electromontaj Carpaţi Sibiu, punând bazele Grupului "Romelectro".

Grupul de companii "Romelectro" numără, la ora actuală, peste 650 de angajaţi, dintre care 200 sunt specializaţi în inginerie şi design.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb