CU 268 DE APARTAMENTE Luxuria Residence recepţionează faza a doua de dezvoltare

A.V.
Companii #Construcţii / 2 octombrie 2020

Luxuria Residence recepţionează faza a doua de dezvoltare

Luxuria Residence, primul proiect de lux dezvoltat de Impact Developer & Contractor în zona Expoziţiei, a efectuat recepţia cu autorităţile pentru a doua etapă de dezvoltare, potrivit unui comunicat al companiei, care menţionează că recepţia a fost realizată pentru patru clădiri cu un total de 268 de unităţi.

Unităţile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vastă: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum şi duplex-uri şi penthouse-uri. Apartamentele au suprafeţe de la 75 până la 349 mp, înălţimi de 2,8 - 3 m şi beneficiază de un design modern, cu finisaje de lux. Până la 30 iunie, 31% din unităţile aferente fazei a doua erau pre-contractate.

Cea de-a doua fază de dezvoltare integrează spaţii verzi generoase, grădini şi un lobby destinat tuturor locuitorilor din cartier, pentru activităţi diverse: networking, lucru remote, întâlniri sau lectură şi relaxare.

Ansamblul Luxuria Residence a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A şi în prezent este singurul proiect rezidenţial care beneficiază de certificarea BREEAM Excellent, ceea ce aduce beneficii pe termen lung rezidenţilor.

Întreg proiectul Luxuria Residence, care cuprinde 630 de apartamente, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din această suprafaţă fiind alocată spaţiilor verzi. Locuinţele din cartierul Luxuria sunt completate de o gamă de facilităţi precum: acces securizat în ansamblu, pază umană, supraveghere video şi recepţii disponibile 24/7, parcări exclusiv subterane, parc privat, centru de fitness, lounge şi locuri de joacă pentru copii. Locaţia proiectului asigură conectivitatea cu centrele de interes ale oraşului, precum parcuri, spitale, unităţi educaţionale, restaurante şi cluburi de wellness şi centre comerciale.

Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul proiectului, are o experienţă de 29 de ani pe piaţă, iar de-a lungul activităţii sale, a dezvoltat 16 ansambluri rezidenţiale în Bucureşti şi în ţară, însumând peste 450.000 de mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate. Printre proiectele de referinţă ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence. Ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, anul acesta, Impact a demarat construcţia unui proiect rezidenţial premium în Constanţa, Boreal Plus, care va include 18 vile şi 673 de apartamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb