D-Link anunţă numirea unui nou director într-o poziţie de vârf

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 22 noiembrie 2007

Dave Smith se alătură echipei D-Link Europa ca Vicepreşedinte pentru Soluţii de Business, pentru a impulsiona creşterea sectorului corporativ

Pentru a impulsiona în continuare cererea pentru soluţiile sale de reţele pe piaţa marilor companii, D-Link, una dintre cele mai mari companii care oferă produse pentru reţele, conectivitate şi comunicare de date, a anunţat astăzi numirea unui nou director în echipa sa de conducere pentru Europa. Dave Smith se alătură echipei D-Link Europa în calitate de Vice President, Business Solutions. Vizând pieţele existente şi emergente, dl Smith va lucra în strânsă colaborare cu echipele pentru soluţii de business ale D-Link din întreaga regiune a Europei de Est şi de Vest, pentru a impulsiona în continuare adoptarea soluţiilor de business ale D-Link pentru clienţii săi din segmentul marilor companii. Numirea d-lui Smith în această funcţie intră în vigoare imediat, el urmând să lucreze de la sediul european al D-Link, din Londra.

Înainte de a se alătura echipei D-Link, Smith a fost Senior VP Marketing pentru Swyx Solutions, unde a condus departamentele de marketing corporativ şi tehnologic al Swyx, la nivel mondial. În perioada cât a lucrat la Swyx, Smith a jucat un rol esenţial în modelarea şi implementarea strategiei de piaţă care a făcut ca Swyx să îşi tripleze volumul afacerilor din regiunea EMEA în decurs de doi ani şi să ocupe poziţia de lider pe segmentul său de IMM, în domeniul Telefoniei IP.

Înainte de a lucra cu Swyx, Smith a fost Director de Marketing pentru EMEA în cadrul Cisco Systems. În această calitate, a jucat diverse roluri importante legate de marketing şi produse, care au avut o contribuţie esenţială la livrarea marketing-ului tehnologic al Cisco în întreaga regiune EMEA. Înainte de Cisco, Smith a lucrat timp de 11 ani la Nortel Networks, unde a ocupat diverse poziţii de conducere în departamentul tehnic şi de marketing, pentru regiunea EMEA.

Comentând numirea lui Smith, Kevin Wen, European President, a declarat: "Dave vine la D-Link cu experienţa şi competenţa sa, pentru a dezvolta şi amplifica volumul de afaceri cu clienţi corporativi al D-Link, în întreaga Europă. Sunt convins că experienţa sa în domeniu şi calităţile de lider dovedite, combinate cu soluţiile de business premiate oferite de D-Link, vor crea noi oportunităţi de creştere pentru companie."

Discutând despre numirea sa, Smith a declarat: "Este un moment extraordinar pentru a lucra cu D-Link. Soluţiile puternice de business ale companiei, ca de pildă gama de switch-uri xStack şi soluţiile de securitate NetDefend, facilitează implementarea unei infrastructuri de reţea inteligente, la nivelul marilor companii, concepute pentru a oferi un nivel îmbunătăţit de eficienţă operaţională, la costuri mai scăzute. Având un portofoliu amplu de soluţii pentru reţele, produse respectate în industria de gen, D-Link se află pe o poziţie bună pentru a viza în mod agresiv piaţa de business din întreaga Europă."

Smith are o diplomă de merit în Electronică, obţinută la Universitatea Bradford, şi un masterat acordat de Universitatea Reading.

Despre D-Link:

Sărbătorind 21 de ani de "reţele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer şi producător mondial de produse pentru reţele, aplicaţii cu lăţime mare de bandă, electronice digitale şi comunicare de voce şi date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depăşit doar de Cisco. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. D-Link a fost recent inclusă în "Info Tech 100" realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de importanţă critică pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb