"Datanet Systems" a avut o cifră de afaceri de 18 milioane de dolari

Tarciziu Tancău
Ziarul BURSA #Companii #IT / 2 mai 2007

Compania Datanet Systems, jucător major pe piaţa soluţiilor şi serviciilor inteligente de comunicaţii din România a înregistrat în anul 2006 o cifră de afaceri de 18 milioane de dolari. Cele două linii principale de business pe care se axează activitatea Datanet Systems: furnizarea de echipamente de comunicaţii şi servicii profesionale, se reflectă prin ponderi de 70% şi respectiv 30% din cifra totală de afaceri.

"Datanet Systems şi-a propus să îşi menţină în acest an cifra de afaceri din 2006 şi în acelaşi timp are în vedere să îşi dezvolte afacerile în zona SMB şi Mid Market, să dezvolte serviciile profesionale şi reţeaua sa de asistenţă tehnică în teritoriu şi să diversifice activitatea de instruire profesională", ne-a declarat domnul Gabriel Muşat, General Manager Datanet Systems.

Rezultatele obţinute de Datanet Systems se datorează unei poziţionări corecte în piaţă ca Cisco Gold Partener, eforturilor făcute pentru practicarea unui management eficient, creşterii performanţelor fiecărui departament, precum şi îmbunătăţirii calităţii serviciilor şi expertizei în tehnologiile de infrastructură Carrier Class pentru telefonie IP, Application Networking, Unified Communications, Unified Contact Center şi IP Network Security.

Gabriel Muşat, General Manager Datanet Systems, a adăugat: "Pentru aceasta vom urmări cu precădere: intrarea pe piaţa europeană, menţinerea rezultatelor din zonele Enterprise şi Service Provider, dezvoltarea afacerilor în zona SMB şi Mid Market, dezvoltarea serviciilor profesionale, dezvoltarea reţelei de asistenţă tehnică în teritoriu, diversificarea activităţii de instruire, precum şi încheierea de noi parteneriate de afaceri cu firme din ţară şi străinătate".

În prezent Datanet Systems are o serie de colaborări cu companii din ţări europene în zona serviciilor de proiectare şi consultanţă pentru sisteme de comunicaţii IP dedicate companiilor cu cerinţe speciale de disponibilitate. "Intentia noastră este să dezvoltăm aceste colaborări promovând experienţa noastră de 10 ani în proiectarea de arhitecturi IP reziliente pentru reţele de date/voce/video", a mai spus domnul Muşat.

Anul trecut Datanet Systems şi-a dezvoltat activitatea de instruire a specialiştilor Cisco. Ca unic partener Cisco certificat pentru instruire în România, Datanet Systems a organizat peste 10 tipuri de cursuri Cisco, la care au participat peste 200 de specialişti din companii şi instituţii de prestigiu din întreaga ţară.

Referitor la piaţa pe care actizează Datanet Systems, domnul Muşat ne-a spus că segmentul echipamentelor pentru comunicaţii se va dezvolta, îndeosebi datorită contribuţiei sectorului privat. Domnia sa a adăugat: "Consider că factorii cei mai importanţi în 2007 în România sunt creşterea penetrării serviciilor Internet broadband, utilizarea pe scară mai largă a tehnologiilor pentru telefonie IP, atât de către companii cât şi de către operatorii de telecomunicaţii şi fluxul de investiţii străine".

Ca recunoaştere a rezultatelor obţinute în anul 2006, în cadrul evenimentului "CISCO PARTNER SUMMIT 2007" desfăşurat în LAS VEGAS pe 9 aprilie 2007, Cisco Systems a acordat companiei Datanet următoarele distincţii:

"Enterprise Partner of the Year" - pentru regiunea Central Eastern Europe, "Technology Excellence Unified Communications Partner of the Year" - pentru România, "Gold Partner of the Year" - pentru România, "Customer Satisfaction Award" - pentru România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb