DataS, sursa de soluţii software pentru industria textilă

Comunicat DataS
Ziarul BURSA #Companii #IT / 13 martie 2007

Compania de software şi servicii DataS din Tg. Secuiesc participă, pentru a patra oară consecutiv, la BITME (Bucharest International Textile and Machinery Exhibition) organizat de Romexpo în perioada 14-17 martie. DataS este prima companie românească specializată în realizarea de aplicaţii software complexe pentru industria textilă, cu clienţi atât în ţară cât şi în străinătate.

BITME este principalul eveniment la care industria textilă din România îşi poate actualiza atât baza de producţie, cât mai ales partea de management eficient: aplicaţii de gestiune a întreprinderii, a producţiei, a stocurilor - unelte software absolut necesare în noul context concurenţial european.

La BITME, DataS va fi singura firmă care oferă o soluţie ERP creată anume pentru verticala industrială textilă, sub denumirea GPD (General Production Data), dezvoltată pe propria platformă tehnică software Camaeleon, cu bază de date Microsoft SQL. Această soluţie ERP originală asigură managementul comenzilor, gestiunea materialelor, a producţiei şi a produselor finite şi mai ales a consumurilor şi conţine şi o aplicaţie de tip Supply Chain Management dezvoltată anume pentru industria textilă.

Dar "piesa de rezistenţă" a ERP-ului firmei de software din Tg. Secuiesc este aplicaţia de tip MES (Manufacturing Execution System), cu ajutorul căreia managementul controlează în timp real producţia textilă. Scenariul general de lucru este următorul: pe baza procesului de producţie definit, aplicaţia permite planificarea automată a capacităţilor de producţie conform cu comenzile şi termenele de livrare, respectiv urmărirea cantitativă şi calitativă, pe criterii de eficienţă. Aplicaţia MES permite astfel monitorizarea timpilor necesari realizării fiecărui produs (pantaloni, sacouri etc) dat în lucru, la parametrii calitativi presetaţi.

Prin participarea la BITME, DataS vizează companiile din industria textilă naţională care caută unelte moderne de eficientizare a producţiei şi managementului şi care au conştientizat că, odată cu aderarea României la Uniunea Europeană, concurenţa a ajuns la numai un clic distanţă.

DataS a fost fondată în 1992 şi de atunci a câştigat aproape 100 de clienţi, o cifră remarcabilă dacă se ia în considerare faptul că firma din Tg. Secuiesc este specializată numai în aplicaţii pentru industria textilă. Exporturile soluţiilor dezvoltate de DataS au crescut în anul 2006 la 25% din cifra de afaceri. Printre clienţii firmei din Tg. Secuiesc se numără Confecţii Integrate Moldova, din Iaşi, deţinută de Irina Schrotter, Secuiana din Tg. Secuiesc, Confecţii Bârlad, RGT (Ready Garment Technology) şi Leineweber (confecţii şi tricotaje sub marca Brax), ambele din Sf. Gheorghe şi Canda International (care produce pentru celebra marcă C&A).

La BITME, puteţi vizita firma DataS la Pavilionul 17 din cadrul Romexpo, standul nr.1.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb