DE VINERI PÂNĂ DUMINICĂ Ministrul Apărării participă la Conferinţa de securitate de la Munchen

G.D.
Politică / 17 februarie 2023

Ministrul Apărării participă la Conferinţa de securitate de la Munchen

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, va participa, de astăzi până duminică, la Conferinţa de Securitate de la Munchen (MSC), un forum reprezentativ pentru discuţii privind dinamica actuală a securităţii internaţionale, informează Agerpres.

Printre invitaţi sunt personalităţi marcante din cadrul NATO, UE, ONU, alte organizaţii internaţionale, precum şi importanţi factori de decizie la nivel global. Agenda conferinţei de anul acesta include o gamă largă de problematici de actualitate, cu impact major asupra securităţii globale şi cu accent pe evoluţiile conflictului din Ucraina, la aproape un an de la invazia Rusiei, transmite MApN.

Potrivit sursei citate, ministrul român va participa la sesiunile din cadrul conferinţei centrate pe evoluţiile de securitate în plan regional, implicaţiile războiului de agresiune al Rusiei în Ucraina, precum şi stabilitatea şi securitatea regională.

De asemenea, va participa la dezbaterile pe marginea Raportului conferinţei (Munich Security Report), document care evidenţiază schimbările profunde din mediul de securitate şi consecinţele războiului neprovocat şi nejustificat purtat de Federaţia Rusă în Ucraina. Intitulat "Re:vision", raportul se focalizează asupra intensificării revizionismului autoritarist şi creşterii competiţiei între diferitele viziuni privind ordinea internaţională, analizând diferite domenii, precum: drepturile omului, infrastructurile globale, cooperarea pentru dezvoltare, securitatea energetică şi stabilitatea nucleară.

Astfel, raportul evidenţiază necesitatea unei reevaluări a viziunii privind ordinea internaţională bazată pe reguli, în vederea consolidării rezilienţei democratice.

În marja evenimentului, ministrul Tîlvăr va participa la un mic dejun de lucru organizat de Cohen Group, la un dejun de lucru oferit de omologul german, Boris Pistorius, precum şi la dezbateri.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. COLONIA numita ROMANIA,dupa ce a fost PRADATA de noii STAPANI de toate bogatiile sale naturale si umane,a fost predata si noilor COPII TERIBILI ai STAPANILOR ZELENSKI si MAIA SANDU. Nu inteleg de ce romanii trebuie sa piarda o gramada de bani cu participarile unor asazisi demnitari la diferite SINDROFII europene intrucat ei participa doar ca SLUGI .Dupa inceperea razboiului intre rusi si ucrainieni,actorasul zelenski pregatit sa sustina rolul de PATRIOT care isi apara tara ,este noul MESIA.Desi se presupune ca ROMANIA este un stat suveran,noii STAPANI ai COLONIEI, le impune romanilor sa execute intocmai si la timp tot ce ordona MASCARICIUL ukrainian. Astfel,cel mai grav lucru este faptul ca daca maine dimineata MASCARICIUL vopseste o racheta cu stema rusiei si ca din intamplare cade in romania,NATO v=a activa articolul 5 din tratat,iar ROMANIA v-a deveni tara beligeranta in acest rzboi,rusii deabia asteptand sa spulbere ROMANIA.Tot la ordinul noilor STAPANI,ROMANIA este OBLIGATA sa asigure desfacerea cerealelor modificate genetic ale ukrainienilor prin portul constanta in timp ce agricultorii romani nu isi mai pot vinde crealele intrucat portul este sufocat de vapoare si tiruri ukainiene. Acum,MASCARICIUL tot cu acordul STAPANILOR vrea sa lase ROMANIA si fara DELTA DUNARII,trecand la incalcarea SUVERANITATII ROMANIEI prin dragarea si largirea canalului BASTROIE iar guvernantii nostri MIORLAIE ca doua pisici cazute in dunare.Nu erea de ajuns ca MASCARICIUL ne da M::E cu LAMAIA ca sa nu ne coletim asa ca HOP,apare alta luptatoare sustinuta de STAPANII nostrii,adica PAPUSA GONFLABILA MAIA SANDU dirijata de familia SOROS,care prin vointa STAPANILOR doreste sa devina noua REGINA a ROMANIEI. CONDUCATORII nostrii cu propagandistii din presa cu trese militare sustin aceasta noua BASFLEMIE la adresa romanilor contra argintilor tradarii. Dupa ce acesta URGIE comandata de noii nostri STAPANI face viata romanilor de nesuportat,iata ca tara este lovita de niste CUTREMURE INEXPLICABILE,romanii ajungand cu casele distruse si dormind pe strazi sau in glugile de coceni. Cei care trebuie sa gaseasca solutii pentru a scoate romanii din robie,le spun senini cetatenilor tarii sa stea linistiti ca ei,VEGHEAZA la LINISTEA lor. PANA CAND,mai rabda romanii UMILINTELE la care sunt supusi. Sa ajuns pana acolo incat TRADATORII din JUSTITIE,au DICTAT si SCOATEREA din MORMINTE a ERIOLR neamului care au luptat pentru APARAREA TARII. Unde esti tu TEPES DOAMNE.!

    1. STAPANII de la Bruxelles ai COLONIEI ROMANIA,au dat dreptate MASCARICIULUI care conduce azi lumea asazis civilizata si au transmis Romaniei ca maine,expira termenul prin care COMISIA EUROPEANA a HOTARAT ca UCRAINA are dreptul sa largeasca canalul BASTROIE,prin care sa circule nave de mare tonaj ucrainiene,chiar daca DELTA DUNARII de pe teritoriul ROMANIEI o sa devina o MLASTINA. IATA dragi romani,cum TARA ,este vanduta pe bucati de catre politicienii romani,care prin actiunilor lor,au transformat TARA in COLONIE si pe ROMANI in SCLAVI. SLAVA UCRAINA.!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb