De'Longhi îi angajează pe cei 33 de muncitori din Sri-Lanka

S.B.
Companii / 27 mai 2020

De'Longhi îi angajează pe cei 33 de muncitori din Sri-Lanka

De'Longhi România a propus Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale să preia spre angajare pe cei 33 muncitori din Sri Lanka, muncitori care rămăseseră fără slujbe şi fără posibilitatea de a se întoarce acasă. Oferta companiei din Cluj a fost selecţionată dintre toate cele transmise către minister, astfel încât De'Longhi România va asigura transportul Bucureşti - Cluj pentru cele 33 de persoane, le va asigura cazare în apropierea fabricii şi va semna cu ele contracte de muncă, respectând aceleaşi condiţii de salarizare şi de pregătire ca ale tuturor celorlalţi angajaţi de la Jucu.

"Decizia Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale de a accepta oferta companiei noastre de preluare a muncitorilor din Sri Lanka ramaşi fara contract ne bucură foarte mult," a precizat conducerea companiei De'Longhi România. "Am putut remedia o situaţie dificilă pentru aceşti oameni, într-un timp record şi am demonstrat, de asemenea, celor care aleg să părăsească România pentru munci sezoniere, că există de lucru aici, acasa, în condiţii corecte, de respect şi de securitate."

Compania îşi completează astfel efectivul de lucru ca să-şi continue activitatea în creştere semnificativă în această perioadă.

Managementul companiei a aflat de situaţia celor 33 de persoane din presă şi a transmis imediat o ofertă de angajare către Minister, o oferta care asigura condiţii de salarizare şi viaţă corecte în zona Cluj.

Contractele de muncă oferite muncitorilor din Sri Lanka includ condiţii de salarizare coerente cu ale celorlalţi angajaţi, instruirea necesară şi reguli de igienă şi protecţie la nivelul tuturor angajaţilor. Cazarea va fi asigurată în apropierea fabricii. Evident, ca la orice angajare şi în baza dosarelor de imigrare validate la zi de către Biroul Regional de Imigrări, muncitorii vor parcurge testările medicale si psihologice, vor fi instruiţi şi echipaţi corespunzător înainte să se alăture colectivului de la Jucu.

De altfel, încă din 7 mai, compania clujeană a reluat angajările, iar până în prezent 400 de persoane s-au alăturat echipei, pentru a răspunde comenzilor în curs.

Grupul De'Longhi deţine două fabrici în România, în comuna Jucu, din judeţul Cluj, şi în comuna Mădăraş, din judeţul Bihor, unde lucrează peste 2500 de angajaţi. Compania produce în România masini automate de cafea marca De'Longhi şi electrocasnice Braun.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Impresionant! Un gest de omenie la superlativ !

    1. Hai ca se poate si cu cei 1.5 milioane de someri care sunt acum In romania poate ii angajeaza si pe aia acolo

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb