Disponibilizările de la "JPMorgan", în grafic

Ziarul BURSA #Internaţional / 10 noiembrie 2014

Disponibilizările de la "JPMorgan", în grafic

"JPMorgan Chase & Co.", cea mai mare bancă din SUA, a anunţat, la finele săptămânii trecute, că este în grafic cu programul de eliminare a încă 3.000 de locuri de muncă, anul acesta, la diviziile de credite ipotecare şi carduri de credit.

Conform anunţului, banca estimează un total de 4.000 de posturi tăiate pe segmentul cardurilor, pe cel al serviciilor comerciale şi la divizia de finanţări auto, faţă de 2.000, cât a fost plănuit iniţial. În sectorul ipotecar, banca aşteaptă să realizeze aproximativ 7.000 de disponibilizări, comparativ cu 6.000, cât a fost estimarea anterioară.

Luna trecută, "JPMorgan Chase" a raportat un profit de 5,6 miliarde dolari pentru trimestrul al treilea din anul curent, după pierderile de 380 de milioane de dolari de anul trecut, generate de costurile mari cu litigiile.

Cifra vânzărilor băncii a crescut cu 5,4% în perioada de raportare, la 25,2 miliarde de dolari. Pe segmentul operaţiunilor cu produse cu venit fix, vânzările "JPMorgan Chase" au sporit cu 2%, la 3,5 miliarde dolari, pe fondul aprecierii valutelor.

În 2013, banca americană a fost afectată de costuri legale nete de 7,2 miliarde dolari. În octombrie anul acesta, "JPMorgan Chase" a fost amendată cu 72,2 milioane de euro (92 de milioane de dolari) de către autorităţile de reglementare din Uniunea Europeană pentru manipularea dobânzii de referinţă Libor. Potrivit Comisiei Europene, banca a încercat să manipuleze dobânda Libor pentru francul elveţian în perioada martie 2008 - iulie 2009. Instituţia de credit din SUA a fost amendată şi într-un alt caz, în care s-a înţeles cu băncile elveţiene majore UBS AG şi "Credit Suisse Group" AG să stabilească spread-uri fixe pentru anumite produse derivate pe franc.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb