Divizia Vans a Mercedes-Benz a depăşit pentru prima oară pragul de 400.000 unităţi vândute

Andreea Cuzub
Companii / 11 ianuarie 2018

Divizia Vans a Mercedes-Benz a depăşit pentru prima oară pragul de 400.000 unităţi vândute

Divizia Vans a Mercedes-Benz a atins un nou record la nivel de vânzări în 2017, depăşind în premieră pragul de 400.000 unităţi comercializate pe parcursul unui an, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Prin acest nou rezultat pozitiv, divizia înregistrează al cincilea an consecutiv de creştere.

Pe baza rezultatelor iniţiale din luna decembrie 2017, vânzările întregii divizii de autovehicule comerciale uşoare a Mercedes-Benz au crescut cu aproximativ 12% faţă de nivelul anului precedent, totalul autovehiculelor comercializate de Mercedes-Benz Vans în 2017 ridicându-se la 401.000 unităţi, conform sursei citate.

În comunicat se precizează: "Toate modelele au contribuit la rezultatul-record al Mercedes-Benz Vans, fiecare dintre modele înregistrând cele mai bune rezultate de vânzări de la debutul lor pe piaţă. Legendarul model Mercedes-Benz Sprinter a înregistrat, de asemenea, cele mai bune vânzări din toate timpurile, în anul care prefaţează apariţia noului model Sprinter. Cel mai puternic vector de creştere - pe lângă succesul operaţiunilor de flote - a constat în cererea puternică la nivelul modelelelor Mercedes-Benz Vito şi Clasa V. În 2017, ambele modele au fost disponibile în premieră pe piaţa din China. Noul Mercedes-Benz Clasa X, primul pick-up Mercedes-Benz, a fost lansat pe piaţă în luna noiembrie 2017. Raportul final la nivel global în cadrul diviziei Vans a Mercedes-Benz va fi prezentat în cadrul conferinţei de presă anuale a grupului Daimler, programată să aibă loc pe 1 februarie 2018".

Volker Mornhinweg, Head of Mercedes-Benz Vans: "Strategia de dezvoltare la nivel global a Mercedes-Benz Vans a fost foarte eficientă şi în 2017. Am stabilit recorduri de vânzări pentru al patrulea an consecutiv, ceea ce reprezintă o performanţă de excepţie pentru echipa noastră globală. De asemenea, avem aşteptări mari de la 2018: prin noul Sprinter, vom marca cea mai importantă lansare la nivelul segmentului internaţional de autovehicule comerciale uşoare din perspectiva noastră. Prin noul model Sprinter, vom face primii paşi în ceea ce priveşte adaptarea acestui segment de piaţă la era digitală. Astfel, noul Sprinter va etala exact acele soluţii care le permit clienţilor noştri să fie mai eficienţi în derularea afacerilor lor într-o lume conectată - atât la nivel de sisteme hardware încorporate în autovehicul, cât şi prin noile servicii de conectivitate."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb