Două birouri RE/MAX fuzionează pentru a-şi consolida prezenţa pe piaţa din Capitală

A.I.
Companii #Construcţii / 2 decembrie 2019

Andrei Marinescu

Andrei Marinescu

RE/MAX România anunţă fuzionarea a două dintre birourile din Capitală - RE/MAX Magnum şi RE/MAX Estates, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, broker/ Ownerii Adrian Alexandrov şi Andrei Marinescu au luat această decizie cu scopul de a-şi consolida prezenţa pe piaţa de consultanţă imobiliară din Capitală prin stabilirea unui obiectiv comun, respectiv integrarea agenţilor de top şi a strategiilor de dezvoltare sub aceeaşi umbrelă.

Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum, a declarat: "Am decis fuzionarea birourilor RE/MAX Magnum şi RE/MAX Estates pentru a ne consolida poziţia de lider în cadrul RE/MAX, cea mai mare reţea imobiliară din România. Ne propunem să participăm în continuare la dezvoltarea şi vânzarea de proiecte imobiliare de amploare, precum cele pe care le avem deja în lucru, dar şi integrarea unei oferte variate de produse imobiliare si de investiţii, conforme cu nevoile clienţilor noştri".

Printre proiectele de renume, tranzacţionate în exclusivitate de RE/MAX Magnum, se numără CITTA Residential Park, Petru Rareş Residence, Nordis, LUXURIA, WIN Herăstrău, White Sands (proiect internaţional) etc.. Totodată, potrivit Broker/Ownerilor, noile planuri vizează dezvoltarea teritorială şi atragerea în portofoliu a unui număr crescut de proiecte şi investiţii cât mai eficiente pentru clienţi.

Adrian Alexandrov, Manager RE/MAX Magnu, a adăugat: "Ne dorim o dezvoltare accelerată şi vizăm deschiderea a circa 20 de birouri până în 2025, în toate zonele Bucureştiului, cu un număr de 500 de agenţi, care să acopere toate categoriile de produse imobiliare. De asemenea, obiectivul nostru implică şi menţinerea celor mai înalte standarde profesionale, atestate prin tranzacţii de succes, clienţi mulţumiţi şi premii internaţionale".

În urma fuzionării celor două unităţi, Adrian Alexandrov devine Manager de dezvoltare şi investiţii, contribuind, alături de Andrei Marinescu - unul dintre cei mai longevivi brokeri din reţeaua RE/MAX România - şi de echipa extinsă administrativă a biroului RE/MAX Magnum, la dezvoltarea şi extinderea birourilor.

De asemenea, prin aceasta fuziune, noua unitate mixtă se va scinda în biroul RE/MAX Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenţi, care se va reloca din sediul actual într-o locaţie mult mai prestigioasă şi biroul RE/MAX Magnum 2, cu o echipă de 12 agenţi, aflată în creştere. Următorul pas va avea loc în primăvara anului 2020 şi va consta în deschiderea unui nou birou, RE/MAX Magnum 3, în zona Aviaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb