Doua premii prestigioase acordate companiei ProLogis

Comunicat ProLogis
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 9 martie 2007

ProLogis (codul de bursă NYSE: PLD), cel mai mare proprietar, manager şi dezvoltator de spaţii de depozitare şi distribuţie, a primit două premii prestigioase din partea Central & Eastern European Real Estate Quality Awards (Premiile pentru calitate în industria de real estate din Europa centrală şi de est).

Michael de Jong-Douglas, ProLogis Senior Vice Preşedinte şi Director Regional pentru Europa centrală şi de est, a primit titlul CEE Industry Professional of the Year (Profesionistul Anului 2006) iar ProLogis Park Chorzów a caştigat premiul secţiunii CEE Industrial & Logistics Development of the Year 2006 (Cel mai bun proiect industrial si logistic din regiunea CEE in anul 2006).

Ceremonia de acordare a pemiilor a avut loc pe data de 21 februarie 2007 la Hotelul Intercontinental din Varşovia. In cadrul galei premiilor Central & Eastern European Real Estate Quality Awards, ProLogis Park Chorzów a primit premiul de cel mai bun proiect industrial şi logistic al anului 2006 în Europa Centrală şi de Est. Acesta distincţie este cea de a treia acordată parcului, de la deschiderea sa in octombrie 2006. In decembrie 2006, editorul publicaţiei The Construction Investment Journal a desemnat ProLogis Park Chorzów ca fiind cel mai bun proiect logistic finalizat în Polonia, în anul 2006. ProLogis Park Chorzów a fost de asemenea recunoscut de comitetul de jurizare al competiţiei "2006 Logistics Operator" (Dezvoltatorul Logistic al anului 2006), organizată de editura Eurologistics şi compania Data Group Consulting. Parcul a primit un premiu şi în cadrul categoriei "Innovative Solution for Logistics" (Soluţie inovatoare pentru Logistică) pentru modalitatea inovativă de a utiliza terenul post-industrial în cadrul unei investiţii logistice, respectând în acelaşi timp cele mai înalte standarde de protecţie a mediului înconjurător

Un alt succes al companiei a fost premiul pentru Profesionistul Anului 2006 pentru Europa centrală şi de est acordat lui Michael de Jong-Douglas - ProLogis Senior Vice Preşedinte şi Director Regional pentru Europa centrală şi de est. Dr. Michael de Jong-Douglas lucrează pentru ProLogis de zece ani. De aproape patru ani, el este responsabil de operaţiunile şi de dezvoltarea activităţilor ProLogis în Europa centrală şi de est. Înainte de a ocupa această funcţie în Polonia, a fost responsabil de Serviciile pentru Clienţi ProLogis pentru toată Europa. Anterior, Dr. Michael de Jong-Douglas a fost responsabil de activităţile de Due Dilligence ale ProLogis pentru Europa continentală.

"Primim cu mândrie fiecare premiu ca pe o dovadă de apreciere. Astfel de distincţii sunt o sursă de onoare şi de bucurie, dar ne încurajează de asemenea să muncim şi mai mult şi să îmbunătăţim calitatea serviciilor pe care le oferim. De aceea am dori să mulţumim tuturor angajaţilor ProLogis. Talentul şi dedicarea lor stau la baza succesului companiei" a spus Michael de Jong-Douglas.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb