DUPĂ NUMAI PATRU LUNI Adrian Lupşan a părăsit funcţia de adjunct la Departamentul Dezvoltare şi Marketing al BVB

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 14 iunie 2016

Adrian Lupşan a părăsit funcţia de adjunct la Departamentul Dezvoltare şi Marketing al BVB

Adrian Lupşan a părăsit intempestiv funcţia de director adjunct la Departamentul Dezvoltare şi Marketing al Bursei de Valori Bucureşti, la numai patru luni după ce a preluat-o, potrivit unor surse din piaţă.

Gurile rele spun că renunţarea la Lupşan ar face parte din acţiunile de reducere a costurilor întreprinse de directorul general Ludwik Sobolewski.

Alţii spun însă că plecarea lui Lupşan a avut loc după ce acesta ar fi fost critic la adresa directorului departamentului de dezvoltare, polonezul Marcin Wojcicki, în urma prezentărilor ţinute de acesta prin ţară.

Adrian Lupşan a fost vicepreşedinte BVB, în mandatul fostului Consiliu, şi a preluat funcţia de director adjunct la Departamentul Dezvoltare şi Marketing al BVB, după ce nu a reuşit să mai strângă suficiente voturi pentru a intra în noul board BVB la alegerile din decembrie.

Deşi fostul Consiliu de Administraţie (CA) al BVB avea un consens că numai preşedintele şi directorul general pot face declaraţii în numele Bursei, Adrian Lupşan s-a remarcat pentru că l-a susţinut pe fostul director general al Bursei, Victor Cionga, care a fost demis după şase luni de mandat, pe motiv că nu a restructurat compania suficient de rapid.

Conform CV-ului postat înainte de AGA de la BVB din decembrie, domnul Lupşan era director general adjunct SAI Intercapital Investment Management. În perioada februarie - octombrie 2014, Adrian Lupşan a fost director de Dezvoltare la Certinvest, iar în ianuarie 2005- august 2013 a fost director general adjunct la Intercapital Invest.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. O sinecura mai putin. Numai directorasi si directorasi adjuncti care nu fac nimic ca tot vine statul cu hidroelectrica si mai vinde si varul greg din pusculita. Nu trebuie decat sa ne jucam ca facem promovare pe puntea crucisatorului...sau barcutei!

    1. A avut cineva curiozitatea sa intrebe cati sefi si cati executanti sunt angajati la BVB?Sau cati subordonati are un sef de departament sau de directie?

    Il cunosc pe domnul LUPSAN personal!Modest, valoros, muncitor!Este un luptator pentru dezvoltarea pietii de capital romanesti, un vector generator de strategii pozitive...

    1. Un trist! Expresia clară a pietei

      este o nulitate stimate anonim. sfarseste tragic. asa merita. el l-a propus pe Anghel. Asa o sa sfarseasca si Anghel

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb