EJOBS:  Ghidul ideal pentru a lua o decizie în privinţa schimbării carierei

Comunicate de presă / 16 iulie 2021

Ghidul ideal pentru a lua o decizie în privinţa schimbării carierei

Schimbările în carieră sau în viaţa personală vin cu diverse temeri, semne de întrebare şi chiar cu incertitudine. Cu toate acestea, pentru a evolua profesional, acestea sunt esenţiale. Desigur, nu trebuie să te grăbeşti şi să iei decizii rapide, e important să analizezi dorinţa ta de a face o schimbare din toate unghiurile posibile. Iată de ce ar trebui să ţii cont înainte de a face o reconversie profesională, conform unui comunicat remis redacţiei.

Cum să iei decizia potrivită

Analizează decizia de a te reconverti

O perioadă de introspecţie pentru câteva zile sau chiar câteva săptămâni este necesară pentru a lua decizia de a face o reconversie profesională sau nu. Totodată, câteva zile de reflectare te pot ajuta să determini aptitudinile relevante pe care le ai deja. Pentru asta nu este necesar să renunţi la locul de muncă actual, ci mai degrabă să-ţi iei în fiecare zi câteva momente de respiro în care să stai de vorbă cu tine şi să-ţi pui întrebări referitoare la ceea ce-ţi doreşti să faci mai departe.

Documentează-te despre domeniul în care vrei să te reconverteşti

Este important să te documentezi despre domeniul în care vrei să te reconverteşti. Cum arată o zi de muncă în industria respectivă? Care sunt salariile pe care le oferă angajatorii? Dar şi ce abilităţi ar trebui să dobândeşti ca adaptarea la noul job să fie mai uşoară? Spre exemplu, despre domeniul IT, am vorbit mai multe în acest articol! O altă sursă de informare este reţeaua ta de networking. Totodată, poţi întreba prietenii sau cunoştinţele care lucrează în domeniul de interes pentru tine.

Vorbeşte despre dorinţa de a face o schimbare

Discută cu familia sau apropiaţii despre decizia de a te reconverti. Opinia lor s-ar putea să te ajute să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. E important să te detaşezi şi să vezi situaţia din mai multe unghiuri, iar discuţiile cu cei care-ţi sunt alături s-ar putea să-ţi fie de ajutor.

Dezvoltă abilităţi necesare pentru noul domeniu

În cazul în care schimbarea în carieră necesită formarea de noi abilităţi sau parcurgerea unor cursuri, ar fi bine să iei iniţiativa în acest demers. Dacă îţi doreşti să faci o schimbare în carieră în domeniul IT, cel mai simplu este să te înscrii pe site-ul https://cursuri-it.ejobs.ro/, să descoperi cursurile disponibile şi să te înscrii, completând formularul de pe site.

Vestea bună este că aceste cursuri, organizate de eJobs România şi cofinanţate din Fondul Social European, parte a programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, sunt 100% gratuite.

Nu ai nevoie de o pregătire anterioară, ca să fii selectat printre cursanţi trebuie doar să ai opt clase absolvite, să fii angajat şi deschis pentru a descoperi şi învăţa lucruri noi. Programul de formare are loc în totalitate în online, de luni până vineri între 18:00 şi 21:00.

eJobs îţi pune la dispoziţie două cursuri, cel de JavaScript care va dura între 4-6 luni şi cel de QA Tester, care va dura între 6-8 săptămâni. Ambele sunt susţinute de un formator cu experienţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb