Elvila intenţionează să deschidă magazine în franciză în circa 50 de oraşe din România

NEWSIN
Companii / 5 februarie 2009

Producătorul autohton de mobilă Elvila, deţinut de omul de afaceri Viorel Cataramă, are în plan să deschidă magazine noi, operate în sistem de franciză, în aproape 50 de oraşe din România, potrivit unui comunicat remis joi NewsIn.

Contractul de franciză încheiat cu Elvila are durata de un an şi nu se solicită taxă de intrare sau redevenţe. Totodată, Elvila acordă noului partener în franciză atât asistenţă la amenajarea spaţiului, training în vânzări, consultanţă în marketing şi management, diferite programe de instruire pentru angajaţii francizatului, nu numai în vânzări.

Printre oraşele vizate, unde compania intenţionează se deschidă anul acesta magazine în sistem de farnciză, se numără Arad, Timişoara, Lugoj, Calafat, Bistriţa, Dej, Sebeş, Blaj, Sibiu, Sighişoara, Tg. Mureş, Reghin, Piatra Neamţ, Vatra Dornei, Giurgiu, Slobozia, Medgidia, Mangalia, Bârlad, etc.

Grupul Elvila a înregistrat în 2008 o cifră de afaceri de circa 115 milioane de euro, în creştere uşoară comparativ cu rezultatele din 2007. Compania a renunţat în 2008 la circa 450 de angajaţi, iar pentru 2009 nu sunt prevăzute noi concedieri. Elvila are în prezent circa 1.700 de angajaţi.

Reţeaua de magazine Elvila este formată din 25 de unităţi proprii şi 29 de magazine în regim de franciză. Dezvoltarea Elvila are, potrivit preşedintelui Viorel Cataramă, trei direcţii principale: reţelele proprii, francizele şi distribuitorii autorizaţi.

Elvila este unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România. Compania produce şi comercializează mobilă pentru casă şi birou, adresându-se prin colecţia de produse categoriei de consumatori cu venituri mici spre medii şi medii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb