EMag a cumpărat PC Garage

S.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 aprilie 2016

EMag a cumpărat PC Garage

Grupul eMag a anunţat astăzi preluarea PC Garage, magazin specializat în produse IT şi electronice, potrivit unui comunicat de presă.

"Această tranzacţie reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România şi regional. În plus, este o recunoaştere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul şi asociatul meu Traian Cristea, cât şi a modelului de business specializat al companiei, o construcţie solidă şi pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile şi continuată de Traian şi colegii noştri de echipă începând din 2009", a declarat antreprenorul Marius Ghenea, fondatorul PC Garage.

În urma achiziţiei, PC Garage îşi va păstra şi dezvolta independent brandul şi echipa. PC Garage va fi condus în continuare de Traian Cristea în calitate de director general.

Directorul general PC Garage a afirmat: "În cei 11 ani de când e pe piaţă, PC Garage şi-a creat reputaţia de specialist în soluţii de IT şi gaming, care stă foarte aproape de clienţi printr-o comunitate pasionată. Am ajuns la un punct în care ne-am dorit să ne dezvoltăm mai departe şi eMAG este cel mai bun partener pe care îl puteam avea. Împărtăşim multe valori şi dorinţa de a le oferi clienţilor cele mai bune servicii. Acum vom putea beneficia de know how-ul lor pentru a duce filosofia PC Garage pe pieţe noi".

La rândul său, Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, a precizat: "PC Garage este un nume puternic şi apreciat care a reuşit să crească prin servicii bune oferite clientului, prin specializare şi cunoaştere foarte bună a produsului şi a industriei. Apreciez comunitatea puternică din spate şi oamenii talentaţi din echipă. Având în vedere creşterea industriei de jocuri peste tot în lume şi poziţionarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională şi creşterea gamei de produse şi servicii".

Tranzacţia se va finaliza după primirea avizului de la Consiliul Concurenţei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Foarte rău. Dacă PC Garage avea probleme, pot înțelege achiziția. Altfel, PC Garage era un competitor util împotriva prețurilor uneori nesimțite ale eMAG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb