Enel Distribuţie Muntenia desfăşoară un program de modernizare în Giurgiu

Adina Lateş
Companii / 23 noiembrie 2015

Enel Distribuţie Muntenia a demarat anul acesta un amplu program de modernizare a reţelei electrice de distribuţie de medie şi joasă tensiune în judeţul Giurgiu, urmând să se finalizeze modernizarea a aproximativ 224 km de reţea, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

După finalizarea lucrărilor de modernizare, clienţii din arealul inclus în program vor beneficia de mai multă siguranţă în alimentarea cu energie electrică. Valoarea estimativă a lucrărilor este de peste 12 milioane lei.

"Lucrările de modernizare a reţelelor de medie şi joasă tensiune din judeţul Giurgiu constau în înlocuirea conductoarelor existente cu unele noi cu secţiuni mărite, oferind pe lângă o mai mare siguranţă în alimentarea cu energie electrică, un nivel îmbunătăţit al tensiunii şi posibilitatea unui consum sporit. De asemenea, stâlpii şi branşamentele din arealul cuprins în programul de modernizare care prezintă un grad avansat de uzură vor fi înlocuiţi", se arată în comunicatul amintit.

Astfel, conform sursei citate, în localităţile Pietrele, Chiriacu, Vlad Tepes, Prundu, Cupele, Petru Rares, întreaga reţea de joasă tensiune, respectiv 63 km a fost înlocuită. Localităţile Meletie, Bicu, Balasoieni, Sf. Gheorghe, Carpenis, Floresti, Ulmi, Dobreni, Greaca, Copaciu, Singureni, Varlaam, Hulubesti, Hotarele, Comana beneficiază de lucrări de modernizare parţială, 20 de km de reţea de joasă tensiune fiind înlocuiţi. Tot pentru reţeaua de joasă tensiune sunt planificate si vor fi executate lucrări în localităţile Naipu, Gaiseni, Izvoru, 62 km de reţea urmând să fie modernizaţi. De asemenea, au fost realizate lucrări de modernizare integrală a 55 km de retea de medie tensiune din zona de nord a judeţului Giurgiu, în timp ce linia electrică aeriană de medie tensiune de pe raza localităţilor Puieni, Vlad Tepes, Pietrele, Baneasa, Frasinu va fi modernizată integral până la sfârşitul acestui an, cumulând un volum de retea modernizată de cca. 24 km.

"Toate aceste lucrări vor creşte siguranţa în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor şi vor asigura preluarea unui consum crescut cu până la 40% faţă de nivelul actual, astfel că aproape 30.000 de clienţi vor beneficia de o mai bună calitate a serviciului. Pe unele tronsoane, vechimea reţelei din zonă depăşeste 40 de ani. Primăriile localităţilor menţionate au acordat sprijinul necesar realizării în bune condiţii a lucrărilor", precizează documentul citat.

Proiectul face parte din amplul program de investiţii derulat de Enel în România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor, modernizarea reţelei şi implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb