Enel X se alătură Extreme E ca partener oficial pentru încărcare inteligentă

Comunicate de presă / 22 iunie 2021

Enel X se alătură Extreme E ca partener oficial pentru încărcare inteligentă

Extreme E, seria de curse sportive dedicate, a anunţat astăzi că Enel X - linia inovatoare de afaceri a grupului Enel - este partener oficial pentru încărcare inteligentă. Enel X va furniza tehnologia de încărcare, JuicePump 40 Race Edition, pentru a alimenta SUV-ul complet electric al campionatului numit ODYSSEY 21, conform unui comunicat remis redacţiei.

Enel X are rădăcini puternice în industria energetică, cu accent pe sustenabilitate, digitalizare şi inovare. Pe măsură ce peisajul energetic complex din întreaga lume se schimbă, compania dezvoltă şi execută strategii energetice personalizate prin care organizaţiile şi consumatorii să aibă puterea de a lua măsuri practice cu scopul de a reduce emisiile de carbon.

Enel X are un angajament puternic în sectorul motorsportului de a dezvolta şi testa tehnologii avansate, făcând sportul cu motor mai sustenabil, menţinând în acelaşi timp acelaşi nivel de performanţă şi siguranţă.

Alejandro Agag, fondator şi CEO al Extreme E, a declarat: "Extreme E şi Enel X împărtăşesc un obiectiv comun legat de utilizarea vehiculelor electrice în lume. Vrem să le demonstrăm calităţile prin acest sport iar Enel X lucrează la soluţii inovatoare pentru a putea încărca aceste vehicule în cel mai sustenabil mod posibil.

"Sunt încântat că vom folosi expertiza aceasta la X Prixs în calitate de partener oficial pentru încărcare inteligentă al Extreme E, demonstrând în continuare modul în care electrificarea avansează - o mişcare pe care trebuie să o sprijinim cu toţii dacă dorim să reducem emisiile globale de carbon şi să protejăm planeta noastră."

Francesco Venturini, CEO al Enel X, a declarat: "Rolul nostru de partener oficial pentru încărcare inteligentă al Extreme E este o confirmare suplimentară a angajamentului nostru de a depăşi graniţele inovării tehnologice în mobilitatea electrică. Oferind infrastructura noastră de încărcare pentru o astfel de competiţie de curse extreme, putem demonstra că mobilitatea electrică nu are limite, reprezentând una dintre cele mai bune modalităţi de a combina sustenabilitatea şi inovarea care să conducă tranziţia energetică.

"În plus, Grupul Enel este încântat să contribuie la campionat prin Fundaţia Enel, care a fost unul dintre partenerii ştiinţifici fondatori ai Extreme E în iulie 2020."

Enel X a fost recent declarată drept una dintre cele mai inovatoare companii din lume în 2021 de către prestigioasa companie Fast. A fost recunoscută pentru soluţiile sale inteligente de încărcare pentru vehiculele electrice, inclusiv JuiceEco şi JuiceNet Green, care încarcă vehiculele electrice cu energie curată.

Extreme E este un sport al cărui scop este de a evidenţia impactul schimbărilor climatice în unele dintre cele mai îndepărtate zone din lume, de a promova adoptarea vehiculelor electrice pentru a deschide calea către un viitor cu emisii reduse de carbon şi de a oferi o platformă mondială de egalitate între sexe pentru sportul cu motor.

Întrucât 30 la sută din emisiile globale de carbon provin din transporturi, Extreme E consideră că îşi poate folosi platforma mass-media puternică pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care ne confruntăm şi necesitatea de a acţiona acum pentru a ne proteja viitorul.

Seria de curse sportive urmăreşte nu doar să crească gradul de conştientizeze asupra acestor probleme, ci şi să sublinieze paşii practici pe care toţi îi putem face pentru a reduce amprenta de carbon prin intermediul Extreme E Count Us In Challenge. Aceasta lansează o provocare fanilor de a lua măsuri pentru a reduce amprenta de carbon şi de a determina guvernele, oraşele şi companiile să accelereze măsurile pentru a combate schimbările climatice.

Următoarea oprire din calendarul de cinci evenimente Extreme E este Arctic X Prix de la Kangerlussuaq, Groenlanda, care va avea loc în perioada 28-29 august, unde vor concura nouă echipe. Evenimentul va evidenţia efectele devastatoare ale încălzirii globale asupra stratului de gheaţă din Groenlanda.


Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb