Epicor lansează o nouă versiune iScala Hospitality!

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 aprilie 2007

Noua versiune iScala Hospitality de la Epicor beneficiază de integrarea functionalităţilor de back office şi front office într-un pachet unic, de instrumente noi pentru Business Intelligence, precum şi de facilităţi suplimentare pentru lanţul de aprovizionare.

iScala Hospitality include acum template-uri de integrare CU MICROS-Fidelio, unul dintre principalii provideri de sisteme point-of-service (POS) şi de property management systems (PMS) pentru industria turismului, ca şi pentru alţi provideri importanţi de soluţii de front office. Această nouă facilitate permite lanţurilor de hoteluri şi restaurante din întreaga lume să beneficieze rapid de o integrare perfectă între sistemele front office şi soluţia de back office Epicor iScala Hospitality.

În prezent, soluţia iScala Hospitality este implementată cu succes în peste 300 de hoteluri din mai mult de 60 de ţări, printre clienţii de top numărându-se Sheraton, Le Meridien, Marriott, Hilton, Radisson, Hyatt, The Ritz Carlton şi Novotell Accor Hotels.

Epicor Service Connect, platforma de integrare business XML care funcţionează ca punct central de integrare pentru organizarea eficientă şi sigură a proceselor în aplicaţiile Epicor, ca şi pentru conectivitatea externă la aplicaţiile Epicor şi non-Epicor, a fost mult îmbunătăţită. Astfel, Epicor iScala Hospitality foloseşte serviciile XML Web pentru a se integra perfect cu MICROS-Fidelio şi cu alţi vendori POS/PMS. Fluxul de informaţii se poate desfăşura prin intermediul tehnologiilor consacrate sau prin serviciile Web şi XML.

Epicor Service Connect permite companiilor din industria turismului să creeze un proces automat complet pentru a importa toate informaţiile de la sistemele de front office POS/PMS în modulele Epicor, printr-o activitate programată sau în timp real.

Epicor iScala Hospitality include, de asemenea, un instrument de raportare destinat industriei turismului (hospitality reporting tool - HRT) care oferă principalele rapoarte din industrie, cum ar fi rapoartele de venituri zilnice şi alte rapoarte curent utilizate de hotelurile din întreaga lume. Noua variantă integrează, de asemenea, tehnologiile Microsoft SQL Server Analysis Services pentru a oferi informaţii financiare, administrative, de achiziţionare şi de inventariere Business Intelligence (BI) Cubes specifice industriei turismului.

"Epicor continuă să colaboreze cu Microsoft pentru a dezvolta tehnologii care ajută organizaţiile din industria turismului să îmbunătăţească procesele de business", a declarat Matthew Shigenobu Muta, industry director Worldwide Hospitality Group, Microsoft.

Ca lider şi inovator în industria de turism, Epicor lucrează cu Hospitality Technology Next Generation (HTNG), o asociaţie de comerţ care facilitează dezvoltarea tehnologiilor de generaţie viitoare şi care au în centru clientul, pentru a răspunde mai bine necesităţilor comunităţii internaţionale a hotelierilor şi altor furnizori de soluţii, stabilind standarde de la integrarea front office la cea back office.

"Dezvoltarea industriei hoteliere în România ultimilor ani ne face să credem că soluţia iScala Hospitality va avea mare succes. O asemenea implementare nu doar ajută managementul într-o gestiune eficientă, dar contribuie substanţial la creşterea calităţii serviciilor din industria noastră de turism. În plus, avem deja implementări de succes, cum ar fi cea de la Hotel Intercontinental", a declarat Horia Negulescu, Senior Country Manager, Epicor Software România.

Capabilităţile de integrare POS şi PMS într-un pachet, business intelligence îmbunătăţite şi cele de raportare dezvoltate de Epicor oferă resurse directe pentru organizaţiile de astăzi din industria turismului pentru a colecta, analiza şi a îmbunătăţi datele în timp real.

"Prin oferirea integrării POS/PMS într-un pachet, Service Connect, instrumente îmbunătăţite de business intelligence, localizări extinse, Epicor iScala Hospitality ajută organizaţiile din domeniul turismului, din întreaga lume, să funcţioneze cu eficienţă optimă şi să obţină profit maxim", a declarat Nader Nemati, global director Retail and Hospitality Practice, Epicor.

Despre Epicor Software România

Epicor Software România (www.epicor.ro) este filiala din ţara noastră a Epicor Software Corporation şi partener exclusiv pentru România al Ciber Group Ltd şi Open Text Corporation. În cei peste 11 ani de prezenţă pe piaţa românească, compania a câştigat încrederea a peste 160 de companii de top, datorită soluţiilor de business performante pe care le oferă, dar mai ales prin calitatea serviciilor, profesionalism şi devotament faţă de obiectivele de business ale fiecărui client. Cea mai cunoscută soluţie Epicor Software în România este iScala, un sistem ERP de ultimă generaţie, adaptat nevoilor specifice companiilor mijlocii şi mari şi, în acelaşi timp, adaptat mediului economic actual. Prin funcţionalitate şi structura sa modulară, soluţia iScala administrează fiecare element operaţional al unei organizaţii şi înregistrează toate fluxurile informaţionale din cadrul companiei, de la producţie la activităţile financiare, de la gestiunea stocurilor la service şi managementul proiectelor, oferind în acelaşi timp şi instrumente pentru analize şi raportări complexe, previziuni financiare şi planificări strategice. În România, Epicor distribuie şi solutia CRM "Ascent" a companiei Ciber şi "Livelink ECM - eDocs", o soluţie pentru Enterprise Content Management produsă de Open Text .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb