Epson a ocupat primul loc la vânzările de imprimante cu jet de cerneală în 2017

D.I.
Companii #IT / 14 februarie 2018

Epson a ocupat primul loc la vânzările de imprimante cu jet de cerneală în 2017

Compania Epson a încheiat trimestrul patru din 2017 pe o poziţie de top în ceea ce priveşte valoarea livrărilor de imprimante şi multifuncţionale inkjet, cu o cotă de 38%, respectiv 37% la nivelul întregului an, anunţă compania într-un comunicat remis astăzi Redacţiei.

Conform documentului, majoritatea livrărilor efectuate de Epson "sunt din gama de preţ de peste 100 de euro, însemnând produse de generaţie nouă, rapide, ecologice şi cu un cost de exploatare redus".

Reprezentanţii compaiei precizează: "Epson deţine cea mai mare cotă de piaţă atât din punctul de vedere al volumului de echipamente livrate, cât şi valoric, în trimestrul 4, precum şi la nivelul întregului an. Astfel, ca număr de uităţi, Epson a livrat în trimestrul 4 din 2017, 52% dintre echipamentele inkjet de peste 100 de euro, respectiv 55% din total la nivelul întregului an. Valoric, cota deţinută de Epson la această categorie a fost de 57% în trimestrul 4/2017, respectiv 60% pe tot anul 2017".

Referitor la priorităţile companiei pentru perioada imediat următoare, Simona Decuseară, National Sales and Marketing Manager Epson România şi Bulgaria, a declarat: "Pentru Epson tehnologia inkjet reprezintă viitorul imprimării. Acesta este motivul pentru care toate investiţiile noastre din ultima perioadă alocate printingului au fost direcţionate către imprimarea cu jet de cerneală. Până acum am derulat investiţii de 400 de milioane de euro în producţie, la nivel global, şi alte 185 de milioane vor merge în dezvoltarea tehnologiei inkjet PrecisionCore în următorii 3 ani. Efectul acestor investiţii se reflectă în cifrele de vânzări şi în semnalele pe care piaţa le dă în privinţa înţelegerii beneficiilor utilizării echipamentelor cu jet de cerneală, atât asupra bugetului familiei sau al companiei, cât şi asupra mediului".

În comunicat se mai precizează că în 2017, piaţa locală de echipamente inkjet a crescut cu 11% faţă de anul precedent, totalizând 10,76 milioane de euro. De asemenea, reprezentanţii Epson afirmă că livrările totale s-au situat în jurul a 116.000 de unităţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Zau asa

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb