ESET obţine al 52-lea premiu Virus Bulletin VB100

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 octombrie 2008

Detectează 100% viruşii polimorfici "In-the-Wild" , viermii şi boţii

SAN DIEGO - ESET, liderul în domeniul protecţiei informatice proactive, a anunţat recent obţinerea record a celui de-al 52-lea premiu VB100 oferit de către Virus Bulletin, un grup independent, apreciat unanim pentru calitatea testelor comparative efectuate. Review-ul comparativ din luna octombrie 2008 s-a desfăşurat pe platforma Windows Server 2008, subliniind suportul continuu oferit de către ESET pentru ultimele medii Windows. ESET rămâne singura companie ce deţine mai mult de 52 de premii VB100 şi continuă să fie lider în industria de securitate prin cele mai mari rate de detecţie cu zero raportări de tip fals pozitiv - formula câştigătoare în prevenirea malware-ului.

Virus Bulletin a oferit un premiu VB100 pentru prima dată în anul 1998, şi desfăşoară mai multe teste comparative în fiecare an, pentru platforme diferite: Linux, Windows, Windows server şi Novell Netware. Pentru a putea afişa sigla VB100, o soluţie antivirus trebuie să îndeplinească două condiţii: (1) Să demonstreze că detectează toţi viruşii "In-the-Wild" atât în cazul scanării la cerere cât şi în timpul scanării la accesare; şi (2) Să nu genereze alarme de tip fals pozitiv atunci când scanează un set de fişiere neinfectate. De la debutul VB100 Awards în 1998, produsele antivirus dezvoltate de către ESET au continuat să ofere o rată de succes de peste 96% - cea mai mare din industria de securitate. Majoritatea vendorilor de soluţii antivirus au o rată de succes cuprinsă în intervalul 50 - 75%.

"Design-ul foarte elegant al ESET NOD32 Antivirus impresionează atât vizual cât şi în privinţa uşurinţei în utilizare." A declarat John Hawes, Virus Bulletin. "Analiza rezultatelor a arătat încă o dată ratele excelente de detecţie şi o viteză impresionantă în cazul scanării unui set de fişiere neinfectate, fără a pierde nicio intrare din lista WildList. ESET adaugă recordului său încă un premiu VB100."

ESET are la bază tehnologia ThreatSense, un motor euristic avansat care oferă detecţie proactivă împotriva malware-ului, lucru imposibil chiar şi pentru cele mai des actualizate soluţii bazate pe semnături. Spre deosebire de abordările tradiţionale, soluţiile ESET decodează şi analizează codul executabil în timp real, folosind un mediu emulat. Permiţând executarea malware-ului într-un mediu virtual sigur, ESET poate diferenţia clar fişierele infectate şi chiar cele mai bine disimulate versiuni de malware.

Despre Axel Soft IT Group

În România, partenerul ESET LLC este compania Axel Soft IT Group, a cărei reţea de parteneri distribuie soluţiile ESET Smart Security şi ESET NOD32 Antivirus la nivel naţional. Unicul reprezentant în România asigură şi suportul tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptămână în limba română, fără costuri suplimentare. Timpul foarte scurt între lansarea comenzii si procesarea acesteia constituie de asemenea unul dintre punctele forte ale companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Va rog terminati odata sa mai mintiti poporul. NOD-ul e cel mai prost antivirus si spun asta pt. ca l-am avut pe calculator si m-am umplut de virusi pe care NOD-ul nici nu-i baga in seama. Prieteni,cunostinte si f. multe persoane cu care colaborez s-au ars co NOD-ul. Cred ca Virus buletin e platit de ESET sa-l scoata mereu pe primul loc pentru ca in realitate el ar treb. sa fie pe la coada testelor RUSINE VIRUS BULLETIN !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb