Estic Park investeşte şase milioane de euro în cel de-al doilea bloc apartamente

A.C.
Companii #Construcţii / 4 septembrie 2017

Estic Park investeşte şase milioane de euro în cel de-al doilea bloc apartamente

Estic Park, proiect rezidenţial din sectorul 2 al capitalei, va începe lucrările la cel de-al doilea bloc din cadrul complexului, după ce în primele luni ale anului a vândut 70% din prima faza a proiectului. Dezvoltatorul Israel Land Development Company (ILDC) va aloca pentru această nouă etapă aproximativ şase milioane de euro pentru 103 apartamente care au ca termen de finalizare sfârşitul anului viitor, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei, în total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuinţe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a şase ani. Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiţii de peste 26 de milioane de euro. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 94 milioane Euro.

În comunicat se menţionează: "Lansat la finalul anului trecut, primul bloc al complexului este aproape finalizat şi cuprinde 125 de apartamente cu două şi trei camere. Pentru al doilea bloc, noutatea va consta în introducerea apartamentelor de patru camere care vor reprezenta 20 % din totalul de apartamente, atât datorită interesului ridicat din partea clienţilor pentru acest număr de camere, cât şi datorită cererii crescute a pieţei pentru suprafeţe mai mari, fapt pentru care întreg mixul de apartamente dispune de un upgrade în ceea ce priveşte suprafaţa utilă a apartamentelor (apartamentele cu două camere vor dispune de 55 metrii pătraţi utili + balcon; apartamentele de trei camere vor dispune de 75 metrii pătraţi utili + balcon; iar apartamente de patru camere vor dispune de 85 metrii pătraţi utili + balcon). Clienţii ansamblului sunt atât cuplurile tinere, cât şi familiile cu copii, care fie sunt familiarizaţi cu cartierul Pantelimon şi aleg să facă upgrade către o locuinţa nouă sau un spaţiu mai generos, fie lucrează în zona de birouri Pipera care se află la aproximativ 20 min de Estic Park".

Alina Verdeaţă, managing partner în cadrul Coldwell Banker Real Estate a declarat: "Estic Park a avut succes de la bun început datorită faptului că, spre deosebire de alte zone, în sectorul 2 nu au existat în ultimii ani foarte multe dezvoltări de dimensiuni mari care să ofere o gama atât de largă de facilităţi. În Estic Park rezidenţii beneficiază de servicii şi spaţii comerciale (bistro, centru comercial, cafenea), locuri de joacă pentru copii, facilităţi pentru activităţi sportive (pistă de jogging, teren de tenis, teren de baschet, skate park, wellness în aer liber). În plus, datorită locaţiei, la 20 min de hub-ul de birouri Pipera, proiectul este o alternativă extraordinară pentru cei care lucrează în zona de nord dar care din raţiuni financiare, nu îşi pot permite o locuinţă în sectorul 1. Având în vedere că în acest moment apartamentele din Estic Park sunt la un preţ mediu de 1000 euro/metrii pătraţi util, iar locaţia este una foarte atractivă, ne aşteptăm ca ritmul vânzărilor să crească şi mai mult în ultimele luni ale anului".

Potrivit sursei citate, preţurile de vânzare ale apartamentelor în această faza a proiectului, pornesc de la 44.600 euro + 5% TVA pentru un apartament de două camere cu o suprafaţă utilă totală de 45 metrii pătraţi, 53.500 euro + 5% TVA pentru un apartament de două camere cu o suprafaţă utilă totală de 53 metrii pătraţi şi 78.600 euro + 5% TVA pentru un apartament cu trei camere, cu o suprafaţă utilă totală de 72 metrii pătraţi, preţ în care clientul primeşte cadou şi un loc de parcare subteran. Ansamblul oferă de asemenea cele mai mici preţuri la parcare. Primul bloc include 140 de locuri de parcare, dintre care 57 sunt parcări subterane şi 83 sunt parcări supraterane. Preţul unui loc de parcare subteran este de 4.900 euro + TVA, iar al unui loc de parcare suprateran este de 2.900 euro + TVA, în cazul apartamentelor cu două camere acesta fiind inclus în costul locuinţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb