EUROLIFE FFH: Maşina, principalul mijloc de transport pentru călătoriile în străinătate în vara anului 2020

J.P.
Miscellanea / 5 octombrie 2020

Maşina, principalul mijloc de transport pentru călătoriile în străinătate în vara anului 2020

În acest an, în perioada 1 iunie -30 septembrie, românii care au călătorit în vacanţă în afara ţării au preferat să plece cu maşina (63%), şi mai puţin cu avionul (34%) sau autocarul (1%), arată datele centralizate la nivelul portofoliului de asigurări de călătorie emise de Eurolife FFH. Comparativ, în 2019, 76% dintre clienţii Eurolife FFH călătoreau cu avionul, la distanţă semnificativă fiind maşina proprie (26%) şi autocarul (4%), conform unui comunicat trimis redacţiei.

Pe fondul contextului generat de pandemia de coronavirus, românii au preferat să petreacă un sejur în Grecia (25%), Bulgaria (31%), Turcia (9%), sau au optat pentru un circuit cu maşina proprie în Europa (8%). Peste 70% dintre clienţi şi-au ales un pachet de asigurare cu acoperire maximă, respectiv 50.000 de euro suma asigurată, cu includerea unor riscuri variate precum asistenţă medicală de urgenţă, anularea călătoriei, asistenţă rutieră în cazul deplasărilor cu maşina personală, asigurarea bagajeloretc.

În plus, toţi clienţii care achiziţionează o poliţă de călătorie de la Eurolife FFH beneficiază şi de acoperire în cazul îmbolnăvirii cu virusul SARS-Cov2. Clientul îşi poate recupera astfel fie costurile efectuate cu respectiva călătorie, dacă anularea a intervenit din cauza diagnosticării cu noul coronavirus, fie sumele aferente serviciilor medicale din străinătate (dacă diagnosticarea a intervenit pe parcursul prezenţei în străinătate).

Media primei plătite de către un client pentru o asigurare de călătorie se menţine în jurul valorii de 36-38 de lei / persoană, pentru un sejur mediu de 5-10 zile.

În ceea ce privesc despăgubirile acordate, acestea au avut în vedere speţe precum anularea călătoriei din cauza îmbolnăvirii cu varicelă (contravaloare despăgubire 1000 euro - valoarea sejurului); asistenţă medicală în Grecia pe fondul unor arsuri solare (plată despăgubire 250 euro); consultaţie dentară (plată despăgubire 75 euro); asistenţă rutieră Grecia, reparaţii la locul evenimentului (plata despăgubire 100 euro); întâzierea bagajului la destinaţie (plată despăgubire 500 euro); anularea călătoriei pe fondul unei îmbolnăviri (plată despăgubire 1533 euro).

Asigurarea pentru călătoriile în străintate de la Eurolife FFH este disponibilă în 3 variante de pachet - RELAXAT, ECHILIBRAT ŞI ZEN, printre principalele beneficii numărându-se posibilitatea de a încheia poliţa chiar şi de pe scara avionului, cu activare imediată, după confirmarea plăţii. Anul

acesta, compania a lansat şi o asigurare valabilă pentru călătoriile în România - RambursOrice, cu acoperire inclusiv pentru anularea călătoriilor din cauza îmbolnăvirii cu SarsCov2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb