Euroweb Romania finalizează proiectul de extindere a capacităţii reţelei naţionale

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 8 iulie 2008

Euroweb Romania anunţă semnarea unui nou contract pentru echipamentele de telecomunciaţii Juniper Networks. Euroweb Romania a achiziţionat platformele Juniper Networks prin intermediul companiei Infratel Net, Juniper Networks Elite Partner în România. Proiectul, care se derulează pe parcursul a 4 luni, este o continuare a colaborării din 2006, când Euroweb Romania şi-a upgradat reţeaua naţională cu platforme de routare din seria M furnizate de Juniper Network, pentru a creşte nivelul de securitate şi fiabilitate a serviciilor oferite clienţilor săi. Contractul semnat anul acesta vizează upgradarea capacităţii reţelei naţionale de la 1G la 10G. Upgradarea permite diversificarea paletei de servicii oferite de Euroweb Romania clienţilor săi pe platforma furnizată de Juniper Networks.

"Unul dintre avantajele oferite de Euroweb Romania prin oferta de servicii şi produse este accesul la tehnologie de ultimă oră", declară Laurenţiu Stan, Director General al Euroweb Romania. "Pentru a ne putea diversifica şi mări portofoliul de servicii oferite şi şi pentru a atinge standarde de calitate superioară, am decis upgradarea capacităţii reţelei naţionale de la 1G la 10G. Decizia semnării unui nou contract cu Juniper se bazează pe colaborarea excelentă pe care am avut-o în 2006, dar şi pe calitatea recunoscută a echipamentelor marca Juniper Networks ".

Upgradarea reţelei naţionale Euroweb cu echipamente Juniper Networks se desfăşoară pe o perioadă de 4 luni şi presupune instalarea mai multor routere din seria M în oraşe importante din ţară. Astfel, au fost instalate routere MX480 în Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj, urmând ca în luna iulie să fie instalat unul şi în Constanţa. Router-ul M320 va fi upgradat cu interfeţe 10G, urmând ca apoi să fie mutat de la actuala locaţie, Timişoara, în Frankfurt, schimbare care va conduce la creşterea capacităţii de interconectare în Frankfurt la 2x10G.

"Proiectul dezvoltat împreună în 2006 ne-a dat convingerea că Euroweb Romania pune accent pe calitatea şi fiabilitatea soluţiilor oferite, făcând investiţii în infrastructură pentru păstrarea şi îmbunătăţirea parametrilor serviciiror sale", declară Ovidiu Văleanu, Director General al Infratel Net. "Faptul ca Euroweb a ales colaborarea cu noi pentru următoarea etapă a proiectului de upgradare vine ca o recunoaştere a efortului pe care îl depunem constant de a livra cele mai eficiente soluţii clienţilor noştri".

Despre Juniper Networks, Inc.

Juniper Networks este lider pe piaţa echipamentelor de telecomunicaţii, asigurând securitatea şi stabilitatea comunicaţiilor bazate pe reţele IP. Scopul pe care şi-l propune compania este de a crea platforme IP performante care să le permită clienţilor să-şi diversifice paleta de servicii şi aplicaţii. În toată lumea, numeroşi furnizori de servicii de telecomunicaţii, instituţii guvernamentale, de cercetare şi de învăţământ, se bazează pe produsele Juniper Networks, create în funcţie de cerinţele specifice ale clientului. Portofoliul de produse al Juniper Networks include soluţii sigure şi fiabile, care răspund exigenţelor clienţilor din întreaga lume. Infratel Net este Juniper Networks Elite Partner în România. Informaţii suplimentare despre Juniper Networks sunt disponibile pe website-ul companiei.

Despre Euroweb Romania S.A.

Euroweb Romania este unul dintre jucătorii importanţi ai pieţei de telecomunicaţii din România. Începând cu anul 2005, acţionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt. Compania Invitel Rt. face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp., grup care deţine cea mai mare infrastructură proprie din Sud-Estul Europei. HTCC reuneşte brand-urile Invitel, PanTel, Memorex şi Euroweb. Hungarian Telephone and Cable Corp. este cotată la bursa americană - American Stock Exchange - sub indicativul HTC.

Deschizător de drumuri în industria telecomunicaţiilor din România, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Naţională a Internet Service Provider-ilor) şi iniţiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

Compania şi-a focalizat activitatea pe furnizarea de soluţii de comunicaţii IP şi Internet destinate segmentului de afaceri, precum şi pe integrarea strategică a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP şi video-telefonie.

Euroweb Romania deţine certificarile ISO 9001 şi ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate şi mediu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb