ExpressCard SSD Verbatim pentru PC şi Mac

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 martie 2009

Verbatim Europe, lider global şi inovator în industria de stocare digitală, a anunţat în cadrul CeBIT Hanovra cele mai noi SSD-uri ExpressCard ale sale pentru utilizatorii PC şi Mac. Noile carduri sunt solid-state drive-uri (SSD) care oferă utilizatorilor ce deţin slot-uri ExpressCard posibilitatea de a avea un mediu de stocare amovibil de până la cinci ori mai rapid decât dispozitivele ExpressCard USB, indiferent de tipul sistemului de operare şi al hardware-ului folosit: XP/Vista pentru PC sau OS X pentru Mac. Implementate în module ExpressCard 34mm (75mm x 34mm x 5mm), SSD-urile Verbatim ExpressCard vor fi disponibile în versiuni cu capacităţi de 16, 32 şi 64GB.

Cu viteze de citire de până la 120MB/sec (800X) şi viteze de scriere de până la 30MB/sec (200X), noile SSD-uri ExpressCard Verbatim oferă niveluri de performanţă simţitor mai mari decât soluţiile SSD ce au la bază tehnologia USB, datorită limitărilor de throughput ale interfeţei USB 2.0. De asemenea, SSD-urile Verbatim ExpressCard construite în jurul interfeţei PCI sunt optimizate pentru Windows ReadyBoost ce permite utilizatorilor sistemelor echipate cu Windows Vista să aloce o parte din capacitatea de stocare nefolosită a dispozitivului pentru a spori viteza sistemului.

"Suntem încântaţi de lansarea noului nostru produs ExpressCard SSD deoarece acesta oferă toate avantajele tehnologiei SSD într-un factor de formă integrat, plug-and-play" a declarat Hans-Christoph Kaiser, Verbatim Business Development Manager. "Dispozitivul se integrează perfect în slot-ul ExpressCard al laptop-ului tău încât poţi să-l iei în permanenţă cu tine pentru a face backup automat datelor sensibile, fără a fi nevoit să ai după tine dispozitive externe de stocare. Este cea mai bună metodă de mărire a capacităţii de stocare a laptop-ului tău fără a-i modifica performanţele prin folosirea dispozitivelor externe şi fără a desface carcasa pentru a instala hardware."

Alături de soluţia de stocare de înaltă performanţă, cu o capacitate foarte generoasă, în pachet se găseşte şi Nero BackitUp 4 Essential, o aplicaţie de backup care permite utilizatorilor PC să efectueze un backup continuu pentru datele de importanţă critică.

Începând cu 1969, Verbatim a conturat şi a dezvoltat tehnologia de stocare a datelor - de la Floppy Disk-uri şi medii de stocare Magneto-Optice, CD-uri şi DVD-uri până la cele mai recente formate High Definition Blu-ray. Mai mult, Verbatim oferă produse de calitate în domeniile dispozitivelor portabile USB, Card-uri de memorie flash şi hard disk-uri externe, dar şi o mare varietate de accesorii pentru PC. Verbatim este parte a Mitsubishi Chemical Group şi beneficiază de un department excepţional de cercetare şi dezvoltare. Cu ajutorul acestor inovaţii, Verbatim a jucat un rol cheie în conturarea pieţei mediilor de stocare. Controalele de calitate ultra-stricte desfăţurate în timpul procesului de fabricaţie, asigură calitatea produselor Verbatim, câştigătoare în numeroase teste comparative internaţionale. Compania este lider pe piaţa europeană a mediilor optice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb