FINANŢAREA EUROPEANĂ Poveşti de succes cofinanţate de CEC Bank

Ziarul BURSA #Fonduri Europene / 30 mai 2012

Poveşti de succes cofinanţate de CEC Bank

"Romad" doreşte să mai acceseze şi alte fonduri europene

Romad Braşov a accesat o cofinanţare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală pe măsura 121 - Extindere şi modernizare ferma zootehnică pentru creşterea şi îngrăşarea curcilor, în Comuna Halchiu, judeţul Braşov, proiect finalizat.

Gheorghe Dudu, Asociat şi administrator "Romad" Braşov, ne-a spus: "Având în vedere tehnologia ultramodernă, cel puţin în următorii trei ani nu sunt necesare investiţii cu privire la up-gradarea tehnologică, ferma fiind strict specializată pe creşterea şi îngrăşarea curcilor şi a puilor de carne.

Totuşi, avem în vedere şi abordarea unor alte tipuri de activităţi, cum ar fi producerea de furaje".

Reprezentantul companiei consideră accesarea de fonduri europene drept benefică pentru afacere şi doreşte să mai acceseze astfel de programe, pe alte măsuri.

Beneficiarii recomandă altor societăţi care doresc să acceseze programe de fonduri europene să aleagă consultanţi specializaţi, să întocmească proiecte clare şi fezabile şi să-şi aleagă un partener, respectiv o bancă cu care să poarte discuţii încă din faza iniţială. "În acest sens, le recomandăm cu căldură să apeleze la sprijinul CEC Bank", ne-a declarat domnul Dudu.

Acesta a mai adăugat: "Prin accesarea acestui program am putut beneficia de tehnologie de ultimă generaţie, cu costuri de 50% din valoarea proiectului, graţie cofinanţării din fonduri europene, a asistenţei de specialitate, precum şi a colaborării şi îndrumării oferite de CEC Bank în calitate de cofinanţator, ceea ce a permis societăţii să se dezvolte la parametrii optimi".

"Brodconf" SRL: "Am aflat de accesarea de fonduri europene din mass-media"

Brodconf SRL Pecica a accesat POR, Axa 4, Operaţiunea 4.3 "Sprijnirea dezvoltării microîntreprinderilor".

Dan Mihet, asociatul firmei Brodconf, a declarat: "Solicitările tot mai mari din partea partenerilor ne-au impus mărirea producţiei. Am aflat de accesarea de fonduri europene din mass media. Ulterior, sora mea s-a înscris la un curs de management de proiect pentru a înţelege mai bine tot procesul, ea fiind şi cea care a realizat toat documentaţia".

Domnia sa a spus că a solicitat mai multor bănci informaţii cu privire la cofinanţare pentru implementarea propriului proiect, iar în final s-a oprit la colaborarea cu CEC Bank - Sucursala Arad. "Aici am găsit o sus-ţinere şi deschidere totală în realizarea proiectului nostru, iar până în prezent colaborarea a fost benefică pentru noi. Putem spune că din punc-tul nostru de vedere, CEC Bank este un adevărat partener", a declarat Dan Mihet.

Domnia sa este de părere că trebuie acordat o mare importanţă în alegerea firmei de consultanţă.

Societatea Brodconf SRL a fost înfiinţată în anul 2003, din dorinţa de a dezvolta o afacere care să ofere servicii integrate de broderie de calitate societăţilor de confecţii îmbrăcăminte, pielărie, încălţăminte, accesorii, care lucrau, la ora respectivă, în sistem lohn.

Brodconf SRL are sediul şi punc-tul de lucru în oraşul Pecica, în zona de vest a judeţului Arad.

Activitatea principală, cu o pondere de peste 90%, este producţia de broderii pe diverse obiecte din suport textil, din piele etc. O pondere mult mai mică este reprezentată de confecţionarea diverselor articole publicitare din material textil.

Printre clienţii societăţii se numără: companii de confecţii textile, confecţii încălţăminte, accesorii, companii ce comercializează echipamente de lucru şi de protecţie, agenţii de publicitate, hoteluri, restaurante care îşi personalizează echipamentele textile, dar şi companii industriale sau comerciale care doresc să-şi promoveze marca, produsele sau numele către clienţi, colaboratori, furnizori etc.

Dintre beneficiarii finali ai produselor de pe piaţa europeană se regăsesc case de modă renumite, precum: Escada, Quiksilver, Lacoste, Armani, Tommy Hilfiger etc.

Proiectul a fost finanţat în cadrul POR, Axa 4, Operaţiunea 4.3 "Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor"

Activităţi principale în cadrul proiectului:

- construcţia unui spaţiu de producţie propriu

- achiziţia unui utilaj de brodat nou pentru creşterea productivităţii

CEC Bank a acordat o facilitate de finanţare sub forma unei linii de credit pentru proiecte de investiţii finanţate din fonduri europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb