Flip face primul pas şi se extinde în Bulgaria

G.D.
Companii / 16 mai 2022

Flip face primul pas şi se extinde în Bulgaria

Flip.ro anunţă intrarea pe piaţa din Bulgaria, la numai câteva luni după intrarea eMAG Ventures în acţionariatul companiei, ca parte a obiectivului său de a deveni liderul pieţei de produse recondiţionate din Europa Centrală şi de Est, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, platforma numără deja peste 100.000 de clienţi în România, iar anul trecut a înregistrat vânzări de 13,4 milioane euro, de patru ori mai mult faţă de 2020. Totodată, echipa s-a dublat de la 50 la 100 de angajaţi. După intrarea eMAG Ventures în acţionariatul companiei, Flip a beneficiat de investiţii menite să îmbunătăţească experienţa de shopping online a clienţilor, de la transport sau packaging, dar şi în dezvoltarea de servicii şi produse noi.

În Bulgaria, Flip îşi propune să atragă 20.000 de clienţi în următorul an.

"Avem încredere în piaţa din Bulgaria şi vrem să ducem mai departe know-how-ul şi tehnologia din România pentru a le permite şi clienţilor bulgari să beneficieze de produse de calitate la preţuri foarte bune, servicii de livrare rapidă şi retur extins. Venim cu o abordare complet nouă pe piaţa dispozitivelor second hand, prin care ne propunem să răspundem nevoilor în continuă evoluţie ale clienţilor, în contextul digitalizării. Credem că oricine ar trebui să îşi permită să aibă un telefon de calitate la un preţ bun, iar Flip propune această alternativă foarte bună, facilitându-le clienţilor accesul la produse şi servicii de calitate", a declarat Theodor Filos, Expansion Officer Flip.

La rândul său, Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures a spus: "Am pornit acum câteva luni la drum alături de Flip cu gândul de a susţine un business tânăr şi agil, cu o viziune comună, care poate deveni principalul marketplace de produse recondiţionate din regiune. Iată că într-un timp foarte scurt, datorită calităţii echipei şi a investiţiilor în dezvoltare, facem astăzi primul pas către internaţionalizarea Flip şi avem încredere că putem scala rapid acest model, deoarece clienţii au nevoie de aceste servicii."

În toamna anului trecut, Flip a atras prima investiţie de accelerare de la eMAG Ventures în valoare de 1,5 milioane euro. Flip rezolvă problema de siguranţă şi garanţie cu care se confruntau atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii de produse utilizate comercializate prin site-urile de anunţuri. Datorită procesului de verificare şi recondiţionare, vânzătorii îşi primesc garantat banii, iar cumpărătorii primesc un telefon aproape ca nou, cu garanţie şi drept de retur, totul în siguranţă şi fără bătăi de cap, subliniază susa citată.

eMAG Ventures este un program de investiţii pentru companii de tehnologie care aduc inovaţii în produse şi servicii adresate direct sau indirect clienţilor finali. Dincolo de finanţare, eMAG oferi companiilor selectate know-how-ul acumulat pe parcursul a 20 ani de experienţă în cel mai dinamic sector tech al momentului, stimulând economia digitală, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb