Foxconn lansează noilor modele Foxconn GeForce 8800GTS 320MB Vista Ready

Comunicat Foxconn
Ziarul BURSA #Companii #IT / 1 martie 2007

Lider la nivel mondial în tehnologia plăcilor video, FOXCONN diversifică seria GeForce 8800 prin lansarea modelelor Foxconn GeForce 8800GTS 320MB şi 320MB (overclocked). Concepute pentru entuziaştii din segmentul jocurilor, plăcile video oferă utilizatorilor cu pretenţii posibilitatea de a experimenta adevărata performanţă grafică şi un realism fără precedent, la un preţ accesibil.

Performanţa Foxconn

Echipate cu unităţile de procesare grafică de referinţă GeForce 8800 GTS cu tehnologia SLI de la NVIDIA, FOXCONN 8800GTS 320MB şi 320MB (overclocked) sunt gata de acţiune. Modelul standard Foxconn 8800GTS 320MB face posibilă o mai mare performanţă, iar acceleratorul de viteză pe versiunea overclocked de 320MB, va permite cu siguranţă depăşirea performanţelor uzuale.

Datorită sutelor de ore pe care echipa Foxconn le-a dedicat pentru cercetare şi dezvoltare, modelul Foxconn 8800GTS 320MB (overclocked) este conceput pentru a oferi o performanţă semnificativ îmbunătăţită, chiar şi cu sistemul de răcire original.

Calitatea Foxconn pe primul loc

Conform lui Toms Hardware, "Majoritatea "companiilor" de plăci grafice lasă producţia în seama experţilor precum Hon Hai Precision Industry Company Limited (Foxconn)". Nu există nicio îndoială în privinţa calităţii Foxconn şi a expertizei în design şi producţie.

Foxconn se gândeşte la utilizatori

Fiecare placă video Foxconn 8800GTS 320MB sau 320MB overclocked vine echipată cu două pachete software (Restore IT 7.0 şi Virtual Drive Pro 10.0) - alături de USB Game Pad Controller propriu FOXCONN, toate acestea având un preţ de retail de peste 170 USD atunci când sunt achiziţionate separat.

Beneficiile pachetului:

- Restore IT 7.0 oferă posibilitatea unui backup important al datelor de pe hard şi al arhivelor de jocuri.

- Virtual Drive Pro 10.0 elimină nevoia de a schimba CD-ul cu jocuri la un anumit timp.

- Game Pad Controller-ul cu USB de la Foxconn permite cel mai bun control al jocurilor (merge cu majoritatea jocurilor disponibile)

Garanţia Foxconn

Foxconn oferă o garanţie de 2 ani de la fabricare pentru toate plăcile video, cu o politică de înlocuire a produsului în primul an. Foxconn se asigură că fiecare investiţie a clienţilor este protejată. Pentru detalii, vă rugăm vizitaţi www.foxconnchannel.com.

Despre Foxconn

Foxconn este o marcă înregistrată a Hon Hai Precision Industry Company Ltd, cel mai mare furnizor de servicii de proiectare, dezvoltare, producţie, asamblare şi servicii post-vânzare oferite companiilor lider în calculatoare, comunicaţii şi produse electronice.

Un segment de business al Hon Hai Precision Industry Company Ltd., Channel Innovation&Service Group (CISG), oferă clienţilor din toata lumea soluţii pentru distribuţie.

Foxconn"s Channel Innovation & Service Group (CISG) se dedică în oferirea de produse fiabile şi de înaltă calitate către toţi clienţii săi - indiferent de mărimea afacerii. Foxconn înţelege cum a evoluat business-ul de distribuţie şi care este impactul pe care îl are asupra clienţilor şi celor care lucrează în industria IT. În mod consecvent, compania vine cu inovaţii pentru oferirea de produse sigure, care promovează simplitatea şi uşurinţa în utilizare şi care, în acelaşi timp, iau în considerare mediul natural în întregul ciclu de producţie. Prin această filozofie de a conecta oamenii cu tehnologiile, Foxconn CISG oferă unui număr mare de producători, comercianţi şi utilizatori libertatea de a-şi crea propriile soluţii pe calculator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb