Fracht Group a încheiat un parteneriat cu start-upul YLOAD

D.R.
Companii / 2 august 2023

Alexandru Huzau_Fondator_CEO Yload

Alexandru Huzau_Fondator_CEO Yload

Fracht Group a încheiat un parteneriat de tip joint venture cu YLOAD, un start-upul românesc, informează un comunicat de presă al Fracht Group, remis astăzi redacţiei .În urma parteneriatului, Fracht Group a preluat operaţiunile YLOAD şi se va concentra pe automatizarea şi digitalizarea segmentului logistic din cadrul Fracht Group în Europa de Est, şi apoi la nivel global, precizează comunicatul.

Fracht România vizează investiţii de aproximativ 10 milioane de euro pentru următorii ani în Estul Europei în România, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Macedonia şi alte ţari din regiune. Totodată, Fracht Group vizează o cifră de afaceri în jurul a 100 de milioane de euro în regiune până la finalul anului 2025, menţioneză sursa citată.

Sorin Nicolae, Director Operaţional Transport Maritim, Fracht România a declarat: "Echipa YLOAD ne-a convins că este partenerul strategic potrivit pentru noi în Europa de Est şi nu numai. Toţi clienţii Fracht România vor avea la dispoziţie softul YLOAD Network, prin care vor putea urmări în timp real costurile, transporturile, documentele, şi vor putea chiar face plăţile. Astfel, nu numai angajaţii Fracht România vor putea folosi platforma noastră pentru o mai bună eficientizare şi sincronizare a servi-ciilor, dar şi clienţii vor avea acces la detaliile de transport pe durata acestuia, inclusiv vor putea ve-dea cât de mult au optimizat costurile. Conectarea camioanelor cu vapoarele şi avioanele va duce la o îmbunătăţire a întregii pieţe de logistică din Europa de Est şi, împreună cu integrarea cu portul Constanţa este un pilon important în acest proces", a declarat Sorin Nicolae, afirmă sursa citată.

Alexandru Huzău, fondator şi CEO YLOAD a transmis: "Faptul ca Fracht Group, un business global cu o experienţă de aproape 70 de ani în domeniu, a ales un start-up pentru a-i fi partener pentru a digitaliza transporturile în Europa de Est şi nu numai, este o reuşită care ne oferă foarte multă încredere. Am convins datorită viziunii noastre, echipei devotate şi tinere care a reuşit într-un timp scurt crearea acestui soft pentru un domeniu în care nevoia de digitalizare, transparenţă şi sinergie este foarte mare", potrivit comunicatului de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb