Gabriela Mihăilescu, noul Director Financiar al Hidroelectrica

V.B.
Companii #Energie / 31 martie 2014

Economistul Gabriela Mihăilescu a fost numit, începând de astăzi, Director Financiar al companiei Hidroelectrica, în locul lui Lucian Aurel Cocoş, care, tot de astăzi, trece pe postul de Manager Departament Contabilitate, Control şi Planificare, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Decizia a fost luată de Euro Insol, Administratorul Judiciar al Hidroelectrica. Directorul Financiar al producătorului de energie electrică gestionează un buget de aproximativ 3 miliarde lei şi are în subordine 2 manageri de departament, 7 directori economici de sucursale şi 78 de economişti.

Gabriela Mihăilescu a absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti (ASE) - Facultatea de Studii Economice în limbi străine (2001) şi este, din 2012, doctor în economie al ASE, cu teza "Managementul portofoliului de investiţii bancare". Domnia sa deţine un master în Finanţe şi Control de Gestiune al Universităţii Orleans, Franţa (2002) şi a urmat cursuri aprofundate în Drept Comercial la Universitatea Sorbonne, Paris (2003). În perioada 2001-2002, doamna Mihăilescu a lucrat ca economist la Ambasada Franţei în Bucureşti, iar între 2002 şi 2005 a activat în Departamentul de Buget şi Control de Gestiune din BRD-GSG. În 2012, a fost numită CFO şi Deputy CEO al OTP Bank, poziţie pe care a ocupat-o până în prezent.

Gabriela Mihăilescu a declarat: "Am fost impresionată de rezultatele obţinute de Hidroelectrica în mandatul domnului Remus Borza ca administrator judiciar al companiei. Împreună cu dânsul şi cu ceilalţi profesionişti care se vor alătura zilele următoare echipei de management, vom încerca să arătăm adevăratul potenţial al companiilor de stat, ca piloni de stabilitate socială şi vectori de creştere economică".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb