Gama Mio Moov a sosit oficial în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 mai 2008

Corporaţia Mio Technology, lider global pe piaţa dispozitivelor de navigaţie GPS, anunţă prezenţa, în mod oficial, a noii game de produse, MioMoov, care aduce, începând de acum, un nou software pentru hărţi, numit Miomap 2008. "Datorită feedback-ului pe care l-am primit de la clienţi, dar şi pe baza experienţei noastre, am hotărât ca pe viitor compania să se concentreze pe simplitate. De aceea, am dezvoltat noua hartă Miomap 2008, care oferă cele mai importante caracteristici pentru a găsi cât mai uşor destinaţia", a declarat vicepreşedintele Mitac, Samuel Wang.

Pe lângă acoperirea foarte bună în toată Europa, Miomap 2008 oferă servicii unice. Datorită funcţiei de căutare locală, consumatorul trebuie doar să aleagă aşa-numita caracteristică de identificare a punctelor de interes precum magazine, bănci, obiective turistice, iar GPS-ul face posibilă navigarea fără a se cunoaşte cu exactitate adresa.

Cu noua funcţie de tastatură fonetică (interfaţa de căutare prezintă toleranţă la erorile de scriere), dispozitivul este capabil să recunoască chiar şi greşelile de scriere a numelor de oraşe sau străzi, foarte util atunci când vizităm o ţară străină.

Cu noile dispozitive, este posibilă nu numai o căutare a oraşelor date, intersecţii, coduri poştale sau coordonate, dar cu NavPix, putem descărca fotografii de pe internet pentru a ne indica direcţia unde vrem să mergem. Nu trebuie decât să selectăm fotografia şi, fără să ştim locaţia exactă, putem să găsim foarte uşor drumul corect într-un oraş.

Mio oferă în primul an actualizarea gratuită a hărţii de două ori, pentru noua gamă MioMoov. Aceasta înseamnă că utilizatorii MioMoov au posibilitatea să beneficieze întotdeauna de cele mai recente hărţi.

Noua gamă MioMoov prezintă, de asemenea, o actualizare a hardware-ului, prin tehnologia SiRF Instant Fix II. Cu ajutorul acesteia, navigarea poate începe în cinci secunde, fără să aşteptăm minute întregi pentru o configurare iniţială.

Noile dispozitive sunt dotate cu o conexiune Bluetooth, în timp ce produsele high-end MioMoov au acces direct 3G la internet.

"În opinia noastră, industria de GPS poate fi descrisă în două cuvinte: simplitate şi conectivitate. Dispozitivele trebuie să fie simple, astfel încât oricine să le poată utiliza fără a citi ghiduri întregi de utilizare. Conectivitatea este importantă întrucât secolul 21 este centrat în jurul internetului. Cu noile noastre dispozitive, oricine poate căuta puncte de interes, descărcate de pe o pagină de internet. În scurt timp, şi în această regiune, se aşteaptă ca oricine să poată obţină informaţii actualizate despre un anumit restaurant sau magazin, doar prin intermediul unui GPS", a adăugat vicepreşedintele Mitac, Samuel Wang.

Despre Corporaţia Mio Technology

Mio Technology dezvoltă şi promovează dispozitive concepute pentru a oferi confort şi uşurinţă în utilizare, perminţându-le utilizatorilor să se bucure de revoluţia mobilă în călătorii, în activităţile de divertisment, dar şi în mediul profesional. Compania a fost înfiinţată în 2002 şi are reprezentanţe în Taiwan, Belgia, China, Statele Unite ale Americii, Japonia şi Coreea de Sud. Gama de produse Mio Tehnology include dispozitive de navigaţie, PDA-uri cu telefon şi GPS, PDA-uri cu GPS şi PTA (asistent personal de călătorie). Conform rezultatelor din al patrulea trimestru al lui 2007, Mio Technology este furnizorul numărul unu în Europa Centrală şi de Est. Compania are 1500 de angajaţi la nivel mondial, dintre aceştia, peste 700 dedicându-se cercetării şi dezvoltării. Biroul european al companiei este localizat în Polonia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb